2017. 03. 26.

Könyjelző Top 10 - 12. rész


Elindítunk egy újabb rovatot, amivel havonta kétszer szeretnénk jelentkezni. :) Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 

10 ok, amiért szeretünk blogolni

I: Nagyon örültem amikor belevágtunk a blog-unk megalkotásába. Nagyon izgalmas folyamat volt, ahogy apránként beletanultunk, és egyre jobban kialakítottuk a saját stílusunkat. Jó volt átgondolni miért is szeretünk blogolni :)
P: Most már közel két éve vezetjük kicsiny blogunkat, és azóta se volt egyetlen pillanat se, amikor megbántam volna. Érdekes volt elgondolkodni azon, hogy pontosan miket szeretek legjobban benne.

1,
I: Legjobban a közös értékeléseinket szeretem. Perpetua mindig nagyon jó kérdéseket talál ki, amivel el tudjuk mondani a lényegeket a könyvről.
P: A legjobb az egészben, hogy jó érzés mással megosztani a gondolataimat és még jobb érzés, ha pozitív visszajelzés is érkezik.
2,
I: A montázs készítés nagyon jó móka. Mindig szeretem összevadászni a képeket az egyes történetekhez. A végeredményt látni a legjobb :)
P: A montázskészítés a második legjobb dolog. Persze, azért néha megküzdök egyel kettővel, de alapvetően nagyon szeretem megeleveníteni a könyveket ez által. És mindig örülök, hogy látunk, hogy hiába van egyre több montázskészítő blog, de még mindig egyedinek érzem a mieinket.
3,
I: Nagyon örülök, hogy közösen vezetjük a blogot. El se tudnám képzelni már Perpetua nélkül. Szeretek vele együtt dolgozni, és közösen alakítani az értékelést, karakterekhez való képeket keresni. 
P: Szeretem a blog facebook oldalát is mindig frissíteni, és itt személyes érdekek is motiválnak. :D Így én is sokkal inkább képben vagyok a könyves világban.
4,
I: Jó megosztani másokkal a véleményemet, és az élményt amit egyes könyvek nyújtottak az  olvasásuk során.
P:
Szuper érzés, hogy van egy csodálatos blogger társam, akivel könnyedén összedolgozunk és együtt hozzuk ki mindenből a legjobbat. Nagyszerű ötlet volt, hogy közösen indítottuk az oldalt.


5,
I: Egyre többen olvasnak minket, ami egy jó visszajelzés arról, hogy másokat is érdekel a mi kis blogunk.
P:
Bár az olvasás is olyan hobbi, ami kitölthetné a szabadidőmet, de így végképp hasznosítani tudom szabad perceimet.


6,
I: Bővítettem az ízlés világomat is könyvek terén. Merek nyitni az új felé :)
P:
Sokszor nem érzem kreatív embernek magam, de itt mégis előbukkan kreatív énem és ez a blog élteti.


7,
I: Amikor elkezdtük nem mertünk álmodni arról, hogy egyszer reciket tudhattunk majd magunkénak. Nagyon boldogok vagyunk, ha valaki megkeres minket, és ránk biza a munkája értékelését.
P:
Tudom, hogy tulajdonképpen nem hatalmas dolog, de egyik legnagyobb büszkeségem, hogy a blognak köszönhetően, Jamie McGuire „fordítócsapatába” is bekerültem. 


8,
I: A blog miatt még jobban követem a könyves híreket, és az újabb megjelenéseket.
P:
Nem köthető kizárólag a blogoláshoz, de azért mégis ennek köszönhetően beszéltem már nagyszerű magyar Írónőkkel, egy igazi könyvmolynak, ez remek érzés.


9,
I: Szeretem amikor nyeremény játékot hirdettünk meg, mindig izgalmas végig követni az eseményt, és a végén kisorsolni a nyertest.
P:
Még egy menüpontot emelnék ki kedvencek között, mégpedig a megjelenéseket. Szeretem, hogy ezzel is tényleg igazán naprakésznek érzem magam, mert mindig igyekszem frissíteni, hogy ti se maradjatok le az újdonságokról.


10,
I: Ha van egy kis szabad időm mindig dolgozok a bloggon, és olyan jó arra a kérdésre válaszolni "Hogy mit csinálsz?" Blogolok :D
P:
 
Azért az se maradhat ki a listáról, hogy hatalmas megtiszteltetés, ha egy kiadótól vagy Írótól azért kapunk egy könyvet, véleményezzük. Amikor elkezdtük a blogolást, nem is mertünk erről álmodni, hogy ideáig jutunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése