2017. 03. 08.

Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara hét 3. nap


Sarah J. Maas Üvegtrón sorozata hatalmas kedvencünk. Nagyon megörültünk, amikor kiderült, hogy másik sikeres sorozatát is olvashatjuk magyarul. A Fennmaradottak Krónikái sikerén felbuzdulva, úgy döntöttünk a Tüskék és rózsák udvara is kap egy tematikus hetet. :) Hétfőtől péntekig, minden nap hozunk érdekességeket a könyvekhez kapcsolódóan és az utolsó napon az értékelésünk is érkezik. Remélem minél többen csatlakoztok hozzánk és tetszeni fog nektek, amivel készültünk. :)

3. nap - lejátszási lista és öltözz a könyvhöz

Kezdjük lejátszási listával a bejegyzést. :) Ezeket az egyik bloggerina gyűjtötte össze, ezek szerinte remekül illenek a történethez.Forrás

Utána a hét udvar stílusához illő öltözékeket mutatnánk be.
"Először kezdjük a Tél Udvarával. Úgy gondoltam, hogy az ezüst és a lila lenne a legjobb választás azoknak a tündéreknek, akik innen származnak, jól tükrözi a ropogós téli levegő. Úgy képzelem, hogy ezek a tündérek nagyon szeretik az éles és bonyolult vonalakat, mintákat és nagyra értékelik a divatot."

"A Tavasz Udvara inkább a lágyabb, tompa színeket és mintákat kedveli. A választásnál virágos mintákat is kerestem és rendkívül nőies darabokat. A tavasz az újjászületésről és a megújulásról szól, és szerintem ez az összeállítás remekül tükrözi ezt."

"A Nyár Udvarában élő tündéreknél úgy döntöttem, hogy a vízi vonal felé indulok. Imádom, ahogy ez a ruha kinéz, olyan mintha hullámzana az óceán és annyira gyönyörű ez a szín. A hozzá párosított cipő és álarc mintája a halpikkelyekre emlékeztet. Ez tökéletes lenne nyárra."

"Ó, az Ősz a kedvencem az évben! Már hónapokkal korábban láttam ezt a ruhát, és azonnal a Tüskék és Rózsák udvara jutott eszembe. Őrjítően szexi, tündér ruha. Imádom, ahogy az álarc és a sarkak ilyen jól illenek ehhez a gyönyörű bordó ruhához. Ez az egész összeállítás az ősz színeit hordozza, amiket annyira imádok."


"A Hajnal Udvaránál a lágy pasztellszínekre akartam fókuszálni és a napfelkelte színeire. Azt akartam, hogy minden ködös és lágy legyen, mint a reggel a táj. Rajongok ezért az álarcért, ami a ruhához illik, mert a horizonton megjelenő napsugarakra emlékeztet."

"Az arany a kedvenc színem, úgyhogy nagyon élveztem összeállítani a Nappal Udvarának szettjét. Úgy döntöttem, hogy tollakkal fogok játszani, ezzel úgy éreztem, kicsit félelmetesebb lesz a megjelenés. Megállhatunk egy pillanatra és beszélhetünk a pelerinről, a TOLL PELERINRŐL! Szerintem a Nappal Udvarának minden tagjának lehet egy ilyenje."


"Óóó, az Éjszaka Udvara, annyira sötét és komor! Megláttam ezt a ruhát és TUDTAM, hogy ezt kell használnom. Az ujjai nem egy bizonyos ajándékra „emlékeztetnek”, amit a kedvenc rosszfiúnk, Rhys adott Feyre-nek? És akkor persze ott van még ez a gyönyörű álarc is… és a CIPŐK! Az egész összeállítás tökéletesen sötét és szexi! Rhys nagyra értékelni!"


"Hét udvar, hét mesés összeállítással! Őszintén, nem is tudom, melyiket választanám, ha azt kérdeznék melyik a kedvencem. Mindegyik egyedi és annyira gyönyörű a saját stílusában. El tudod képzelni, milyen lenne egy tündér bálon? Miután látod egyben ezeket, szerintem az lenne a legdivatosabb és legszexibb bál a földön! Ummm… tehát Sarah, mikor hívsz meg minket?"
Forrás


Az álarcos bálok igazán varázslatos eseményen. Van valami inspiráló abban, hogy elszabadulhat a fantáziád.  Öt fő szereplőhöz keresett az egyik blogger jelmez ötleteket. Mindegyik tükrözi a személyiségüket.

"Rhysand nagyon mutatós és hivalkodó szereplő. Nem szégyenlős és tudja magáról, hogy jól néz ki, ezért amikor megláttam ezt az összeállítást, ő jutott eszembe, tökéletes neki. A legkevésbé sem félénk, ezért az ésszerűség határain belül, mutogatná napbarnított testét és az álarca egyben egyszerű és erőteljes is lenne."

"Lucien, a szerethető társ. Igazán vicces fickó, furcsa személyiségével. Ennél az összeállításnál is egyből tudtam, hogy neki ez a tökéletes. És az álarc, nos, ha elolvasod a könyvet megérted, hogy miért ezt választottam. Őszintén, mintha neki készült volna."

"Tamlin, ó Tamlin. Nem titkolom, ő a kedvencem a három pasi közül. De őt volt a legnehezebb felöltöztetni. Kereséskor előbb az álarcra bukkantam rá. Egy egyszerű zöld maszk arany díszítéssel, tökéletes a Tavasz Udvarának Főurához. De az egész kinézetnek tökéletesnek kell lennie. Tam egy kedves srác, de igazán erős is és azt akartam, hogy az öltözetén is látszódjon ez. És amikor megláttam ezt a modellt, akkor találtam meg a tökéletest. A ruha maga, nem igazán különleges. Tökéletesre szabott szürke nadrág és mellény. De a bakát, ami kiemelkedően illik hozzá. Akár egy országot is irányíthat ebben és pontosan ezt teszi."

"Amarantha. Ő egy nagyon titokzatos szereplő, de fontos része a történetnek. Az Éjszaka Udvarának tagja és nagyon nagyon erős. Nem akarok túl sokat mondani róla, de szerintem a cipő és a ruha sokat elárul. Ő egy erőmű és nagyon ijesztő. Alapvatően nem akarok vele összefutni egy sötét sikátorban… sőt egy fényesben se.""Feyre-t volt a legnehezebb felöltöztetni. Túl sok lehetőség volt számára. Több ruhát is láttam, ami jó lett volna. De végül ez volt, ami igazán megszólított. Süt róla a tavasz, ahogy a pillangós álarcról és a pillangós cipőről is. Mivel ott töltötte az idejét, úgy gondoltam ezen a vonalon maradok. Plusz beleszerettem a ruha hátába és a maszkba."

"De ahogy mondtam, egy halom lehetőség volt, amivel találkoztam. És bár a virágosat választottam, meg akartam még párat osztani feletek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése