2017. 04. 12.

Amy Harmon: The Queen and the Cure - borítóleleplezés

Író: Amy Harmon
Cím: The Queen and the Cure
Sorozat: The Bird and the Sword Chronicles 2.
Műfaj: fantasy
Megjelenés:
 2017.05.09.
Fülszöveg:

"Lesz egy harc, és meg kell védeni a szívedet."
Jeru Kjell mindig tudta, hogy kicsoda. Sose irigyelte a testvérét vagy akart volna király lenni. A néhai király Zoltev és egy cselédlány fattyú fia volt, és születésének gyalázatos körülményei nem zavarták.
De ő több a szüleinél. Több, mint egy ember pengével, ekkora mérettel vagy ilyen képességekkel, és minden, amit Kjell valaha tudott, megváltozott. Most már nem egyszerűen Jeru Kjell, egy harcos, aki védi a koronát. Most már gyógyító, a Megáldottak egyike, és egy férfi teljesen ellenmondásos ilyen erővel.
Felkérik, hogy megszabaduljon Volgar utolsó maradványaitól, Kjell rábukkan egy nőre, akinek aggasztó képei vannak a jövőről és nem emlékszik a múltra. Felfegyverkezve kéretlen ajándékával és a sajnálattal kísértve, Kjell vonakodva, de megmentővé válik, régi ellenségek és új elvárások mellett. A nővel az oldalán, Kjell új utazásba kezd, ahol a legnagyobb próba az lehet, hogy megtalálja önmagát.

Sajnos még csak egy regényt ismerünk hazánkban Ami Harmon tollából, de szerintem az sokaknak különösen maradandó élményt nyújtott. Most egy fantasy sorozatának második részéhez hoztam borítóleleplezést nektek. :)

Az alábbi linkeken előrendelhető:



Barnes & Noble: Hamarosan!
A borító Hang Le munkája: http://www.byhangle.com/


★★★★★★★★★★★★★★★★
Az Írónőről:
Amy Harmon Wall Street Journal, USA Today, és New York Times bestseller író. Már korán ráébredt, hogy írni akar, és szabad idejében dalokat és történeteket írt. Búzamezőkkel körülvéve, TV nélkül nőtt fel, csak a könyvek és a testvérei szórakoztatták, és jó érzéke volt ahhoz, milyen egy jó történet. A könyvei most már tizenöt különböző nyelven jelentek meg, igazi valóra vált álom egy vidéki lány számára, Levan-ból, Utah-ból.
Amy Harmon tizenegy regényt írt - többek között a The Bird and The Sword, az Arctalan szerelem és a Running Barefott, vagy a From Sand and Ash, a The Law of Moses, a Song of David, az Infinity + One és a Different Blue. A legfrissebb megjelenése a The Bird and the Sword a Goddreads 2016-os szavazásán is döntős volt.


Megtalálod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése