2017. 04. 27.

Kresley Cole: Wicked Abyss interjú

Író: Kresley Cole
Cím: Wicked Abyss
Sorozat: Immortals After Dark 18.
Megjelenés: 2017.04.25.
Fülszöveg:
Ez a tündérmese nem csókkal végződik…
A pokol félelmetes királya…
Gyerekként Absyssian „Sian” Infernas szívét összetörte egy alattomos, tündér szépség, aki meghalt, mielőtt bosszút álhatott volna. Évezredekkel később egy átok démoni szörnnyé változtatta – a nő pedig reinkarnálódott. Sian elfogja a kényes, de merész nőtm és arrakényszeríti, hogy visszatérjen a pokolba.
Találkozás a párjával.
Calliope „Lila” Barbot Hercegnő emberei utálják és féli Absyssian-t és szörnyszövetésgeseit. Amikor az állatisa démon bebörtönzi misztikus várába, egy olyan árulást megbosszulva, amire a lány nem is emlékszik, Lila saját fogadalmat tesz: jó útra tereli az elátkozott gonoszt.
Képes két ellenség osztozni a boldog befejezésen?

Ahogy Calliope visszatér, a mindenható Sian kiszolgáltatva találja magát az érzéseinek. Lila vonakodva, de reagál a szörny okosságára és mogorva sebezhetőségére. De amikor kiderülnek igazságok a távoli múltról, ellen tudnak állni a régi csalásnak, az átoknak és a természetfeletti háborúnak?


A napokban jelent meg a legújabb IAD regény és ennek kapcsán a Happily Ever After oldal faggatta az írónőt a könyvről és további terveiről.

Azzal kezdeném, mennyire izgatott vagyok Sian története miatt. Hogyan választottad ki a hősnőjét?
Még nem írtam tündér hősnőről korábban, és nagyon szerettem volna egy tündérmesét eljátszani, igazi tündér hercegnővel. Lila királyi és méltóságteljes, de mocskos szája is van, durva és kész arra, hogy megfeleljen Sian-nak újra és újra.

Ez az elem hogyan hat a cselekményre?
A Wicked Abyss regényben, Nix a Mindentudó továbbra is igyekszik alakítani az Örökösödést, olyan eseményeket hangoztat, amik hatással lesznek minden Szövetségbelire. Harci frontok fognak kialakulni, ahogy egyre többet megtudunk a fő játékosok erősségeiről és gyengeségeiről.

A Halhatatlanok Alkonyat Után messze a legjobb sorozat. Ki a kedvenc szereplőd és párosod belőle?
Forrás
Köszönöm! Boldog vagyok, hogy szereted a könyveket!
Nix a kedvenc szereplőn. Az ő jelenetei nagyon könnyen jönnek és a legegyszerűbbek számomra. A párok között Sian és Lila határozottan a kedvencek között van. Van valami ebben az erős és szexi hősben, aki időnként sérülékeny is. Adj hozzá egy zseniális, tüzes tündért, aki készen áll kiállni a poklok poklát is, és én megszerettem őket.

Mesélj, kérlek a kedvenc jelenetedről a könyvben.
Imádtam azt a jelenetet írni, ahol Sian először látja meg Lila-t a kastélyban. Egy este, csapdát állít neki, és egy pillanattal hamarabb éri a felismerés mielőtt megragadja. A reakciója mosolyt csalt az arcomra.

Melyik páros következik?
Tudom, hogy az olvasók kit szeretnének igazán következőnek (*köhintés, Munro és Ren, *köhintés), de még nincs az ő könyvük a közeli tervek között. Keményen dolgozok, hogy az idővonal darabkáit helyre tegyem, és még nem tudom, hogy pontosan hova illik az ő történetük. De vannak más lehetőségek rajtuk kívül, meglátjuk!

A hangoskönyv is lenyűgöző! Melyik szereplő a kedvenced a sorozatból, akit Petkoff narrál?
Annyira izgatott vagyok, hogy megtapasztalhatjátok az ő elképesztő narrálását a Wicked Abyss könyvből! Hallani, ahogy átadja Nix párbeszédeit. Úgy érzem teljesen bejut a fejébe.

Ki a kedvenc mellékszereplőd a sorozatban?
A titokzatos Loa. Ha az olvasók ismernék a háttértörténetét… Hamarosan többet hallhatunk róla!

Mi dolgozol éppen?
Most több projekten is egyszerre és szeretnék egy kis tavaszi szünetet is tartani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése