2017. 04. 01.

Március havi beszerzéseink, olvasásaink


Legnagyobb örömünkre elérkezett a tavasz. :) Ébredezik a természet, végre ki is ülhetünk már egy-egy jó könyvvel az udvarra, az erkélyre és a friss levegőn tölthetjük az időt. Megint egyre több megjelenés van a hátunk mögött és már érkeznek a Könyvfesztiválra várt újdonságok, amit mindig lelkesen várunk. Ebben a hónapban átléptük a 100.000-es látogatottságot is, amire nagyon büszkék vagyunk. ^-^ És márciusban egy tematikus hetet is tartottunk, egyik kedvenc Írónőnk, Sarah J. Maas új sorozatához kapcsolódóan, reméljük élveztétek. :)

Indie: Szeretem a márciust :) Ilyenkor van a szülinapom, az ajándékaim nagy része könyv szokott lenni. Most se panaszkodhatom. Nagyon büszke vagyok magamra, mert sikerült kicsit fellendítem az olvasásaim számát :)

Vettem: 
 - Susan Kreller: Égig érő szerelem A borítójába szeretem bele, ezért muszáj volt megvennem.

-
Kasie West: Szívességből szerelem El csábultam, valamiért megtetszett :)

-
Mary E. Pearson: Az árulás szépsége Végre itt az utolsó rész. *-* Már alig várom, hogy olvashassam!

Kaptam:
-
Alice Munro: Egy jóravaló nő szerelme Egy kedves ismerősömtől kaptam szülinapomra.

- Brittainy C. Cherry: Tűzeső A Lebegés hatalmas kedvencé vált, így nem is volt kérdés a következő könyv beszerzése. Főleg ha megkaptam ajándékba :)

- Laurelin Paige: Első érintés Úgy gondoltam nekem való ez a könyv, őt is kértem szülinapomra.

- Audrey Carlan: Calendar Girl – Április – Május – Június Az első részét olvastam, és úgy gondoltam ajándéknak jöhet a folytatás :)

- Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily 12 napja Perpetua-tól kaptam szülinapomra *-* Nagyon tetszett az első rész, remélem a folytatás is ilyen jó lesz :)


Összesítve: 3 db vettem + 5 db kaptam = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 6 db könyvet sikerült elolvasnom. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Perpetua: Már februárban is büszke voltam  magamra, mert újra több könyvet sikerült elolvasnom, és márciusban sikerült túlszárnyalnom magam. Még ha kis apróság is, nagy örömmel tölt el. ^-^ 

Vettem: 
- Kresley Cole: Árnyak hercege Hatalmas kedvenc sorozat, már biztosan tudjátok is. :D Azonnal kellett és azonnal el is olvastam. :)

- Laurelin Paige: Első érintés Sok jót hallottam már az Írónő munkásságáról, nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó-e, amit dicsérik. 

- Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító Akaratlanul is belefutottam már rövidke képsorokba és nagyon szórakoztattak, eldöntöttem, hogy a könyv is kell. :)

- Brittainy C. Cherry: Tűzeső A tavalyi év egyik kedvence volt a Lebegés, nem hiányozhat a folytatás se a könyvtáramból.

- Mary E. Pearson: Az árulás szépsége Közös kedvencünk és most végre megjelent az utolsó rész. 

Kaptam:  
- Lisa Kleypas: Az ördög télen Sajnos még nem jutottam túl az első részen, de azt nagyon szerettem, úgyhogy elhatároztam, hogy kell az összes rész, ezért örültem nagyon, hogy molyos ajándékozás keretein belül @Lisie87-től megkaptam. :)


Összesítve: 5 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 6 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 12 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, szerintem ez rekord, még ha a Felnőni kiábrándítót nem is számítom bele, mert az csak rövidke, akkor is 11. ^-^ A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 6 db-ból még várható. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése