2017. 05. 02.

A hónap kedvenc párja - Április


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Mary E. Pearson: Az árulás szépsége - Lia és Rafe

Az egész sorozat alatt Rafe és Lia volt a kedvencem, és nagyon szurkoltam a kettőjük közti érzelmek beteljesülésért. Végig érezhető volt a szikra, és, hogy ők tényleg egymáshoz tartoznak. Megmutatták ebben a részben, miért is váltak kedvenccé. Néha a kötelesség a szív elé kerül, de aki egyszer már bekerült a szívedbe ott él mindig veled :)


Perpetua: 
Penelope Ward: Legdrágább mostohabátyám - Elec és Greta

Két-három másik páros is volt a hónapban, akiket igazán megszerettem, de kedvenc csak egy lehet. Ez a könyv most igazán friss élmény bennem és nagyon megfogott a kettőjük közötti kémia. A kötet viszonylag rövidke, lehetett volna hosszabb és úgy még jobban elmerültünk volna az érzelmekben, mégis igazán megmaradt bennem a kettőjük kapcsolata. Nem volt zökkenőmentes a kezdet, de nem tudták sokáig tagadni, hogy első látásra fellobbant bennük valami, amitől nem tudtak szabadulni, akármennyi idő is telt el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése