2017. 05. 31.

A hónap kedvenc párja - Május


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Sophie Jackson: Egy ​lépés feléd - Riley és Lexie 
Már az előző részben nagyon érdekelt vajon milyen lesz Riley története. Mit rejt a múltja. Nem csalódtam, sőt engem teljesen magával ragadott Riley. Ő az a pasi akire rá meri bízni a szívét az ember lánya, még ha most nőcsábásznak is tűnik :) Egy megsebzett férfi aki így védekezik, és felejteni próbál. A gyerekkori szerelmek a legszebbek, és itt is így volt, Riley és Lexie elválaszthatatlanok voltak. Együtt élték át az első csók, az első szerelem, és az első együttlét érzéseit. De sajnos egy nem várt esemény elszakította őket egymástól, és külön utakon járnak egy darabig. A sors útja ki fürkészhetetlenek, és újra egymás mellé hozta őket. Lexie egy nagyon kedves belevalló lány, tökéletesen illet Riley mellé. A legjobb az egészben, hogy itt most nem a nő bizalmát kell vissza szerezni. Rileynak kell újra megbíznia a lányban. Nagyon megszeretem a párosukat, sok mindenen keresztül mennek, de egymás mellett élik meg igazán csak a boldogság, és a szerelem érzését, ugyan úgy mint régen :)



Perpetua: 
Lisa Kleypas: Ősszel történt - Marcus és Lillian

Most se volt egyszerű dolgom, mert több páros is belelopta magát a szívembe, de mégis Marcus és Lillian rendkívül ellentétes személyisége fogott meg legjobban. A férfi a nyugalom és a megfontoltság mintaképe, míg Lillian forrófejű, szeleburdi és a baj mindig utoléri. Az ilyen szélsőséges párosítások mindig megtetszenek, mert vicces szituációk szoktak kialakulni az ilyenből, így nem csoda, hogy ők is mély nyomot hagytak bennem. Ilyenkor látszik, hogy a szenvedélynek és az érzelmeknek nem lehet parancsolni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése