2017. 05. 01.

Április havi beszerzéseink, olvasásaink

Egyik kedvenc hónapunk az április, főleg ha könyvek szempontjából nézzük. A Könyvfesztivál mindig nagy élmény, akkor is ha kijut az ember és akkor is, ha otthonról válogathat a jobbnál jobb megjelenések között. Egyik kedvenc sorozatunk utolsó kötetének megjelenéséhez kapcsolódóan nyereményjátékot is tartottunk nektek, ahol most is sokan játszottatok velünk, reméljük most se volt túl nehéz a feladvány. :)

Indie:
Az áprilist mindig nagyon várom, sok új megjelenések a moly legnagyobb öröme. Ahhoz képest sikerült, úgy gondolom elég jól visszafogni magam, és csak a legvágyottabb könyveket szereztem be.

Vettem:
 

 - Penelope Ward: Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám nagyon megtetszett a fülszövege, úgy gondoltam nekem való.

- Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán kedvenc írónőm, így nem is volt kérdés, hogy megrendelem az újabb nálunk megjelenő könyvét.

- Charlie N. Holmberg: A papírmágus nagyon mozgatta a fantáziám, és a borítója is nagyon szép lett. 

- Julie Buxbaum: Három dolgot mondj utána néztem, és úgy láttam sokan szeretik, elég jó értékeléseket kapott, így mindenképpen megrendeltem magamnak.

- Gayle Forman: Engedj el nagyon szeretem az Írónő eddig megjelent könyveit is, ezért nem is volt kérdés, hogy ő is a polcom lakója lesz.

- Lisa Heathfield: Papírpillangók a fülszövege nagy hatással volt rám, szeretném megismerni June történetét

Kaptam:

 - Melissa Grey: A lány éjfélkor Panna molytól kaptam egy ajándékozás során, kíváncsi vagyok rá nagyon :)


Összesítve: 6 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 4 db könyvet sikerült elolvasnom, többet terveztem, de most ennyit sikerült :) Azért örülök, mert mindegyik nagyon jó választás volt. A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 1 db-ból készül.

Perpetua: Mindig felkészülök rá, hogy áprilisban megugrik a vásárlásaim száma. Most se panaszkodhatok, de mégis meglepődtem, hogy magamhoz képest elég kevés új könyvet vettem. Bár nem tagadom, nem tudatosan fogtam vissza magam, kevesebb volt az olyan könyv, ami felkeltette az érdeklődésemet. :D

Vettem:
- Sophie Jackson: Egy lépés feléd
Nem voltam teljesen biztos benne, hogy meg akarom venni, de mégis hajtott a kíváncsiság, hogy megismerjem Riley történetét is.


- Jamie McGuire: Gyönyörű pillanat Végre America-t és Shepley-t is megismerhetem közelebbről.

- Alexandra Bracken: Sötét hajnal Két remek rész után, kellett a befejezés is.

- Penelope Ward: Legdrágább mostohabátyám Ez nagyon nagyon kellett! *-* Különleges történetnek tűnik.

- Colleen Hoover: Egy nap talán Ettől az Írónőtől bármi jön, biztos, hogy a bevásárlókosaramban landol. :)

- Charlie N. Holmberg: Papírmágus Ezen agyaltam most a legtöbbet, megfogott a fülszöveg, de mégis féltem kicsit tőle. Viszont, ha már nem vettem sok könyvet, úgy gondoltam belefér még ebben a hónapban. :)

Kaptam: 
 - Sylvia Day: Rabul ejtve A BTK-tól nyertem a Könyvfesztiválon, nagyon megleptek vele, nem is számítottam rá. :))

- Kristen Proby: Tarts velem Könyvmolyképzős szeretetcsomagban kaptam. Megörültem, mert amúgy is agyaltam, hogy milyen könyv lenne jó benne, hiszen a legtöbb Rubin Pöttyös már a polcomon van, de sikerült olyat kapnom, ami még hiányzott.


Összesítve: 6 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 8 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 8 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, úgyhogy most is boldog vagyok. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése