2017. 05. 05.

Deirdre Riordan Hall: Tide - borítóleleplezés

Író: Deirdre Riordan Hall
Cím: Tide
Sorozat: The Sea & Sand 1.
Műfaj: fantasy
Megjelenés:
 2017.05.16.
Fülszöveg:

Sose bízz egy hableány csókjában.
Tyler McColdrum fényes szörfös jövő elé nézett, míg nem apja tragikus módon meghalt a tengeren. Nem tudják fizetni a számlákat, ezért Tyler és az anyja elhagyja Kaliforniát és nagyapja házába költöznek Land’s End-be, Maine államban – távol az eddig ismert világtól. Még a viharos Atlanti-óceán se hozza vissza Tyler kedvéd a szörfözéshez, de amikor tengerészek tűnnek el a tengerparton, ősöreg legendák azt sugallják, hogy valami több van a háttérben. A rendőrségi nyomozás közben, barátja, Kiwa – az egyetlen szörfös lány a közelben – úgy gondola, hogy több van a McColdrum család történelmében, mint vér és csont.
Amara gyönyörű sellő, egy „mero”, aki a szárazföldön akar élni, távol gonosz testvéreitől. Olyan bárosak, mint egy mero-k, dallamos hanggal és csábító tekintettel, de emögött brutalitás és kegyetlenség lappang, ellopják a tengerészek lelkét. Ahogy közeledik az Eligazítás, Amara rájön, hogy Poseidon társának választotta, a szabadság utáni vágya egyre nő. Amikor Tyler találkozik Amara-val, azonnal beleszeret. Az óceán többé már nem biztonságos számára, de hisz abban, hogy a szerelme képes legyőzni a mero-k természetét. Ahogy a helyiek és a tisztviselők megpróbálják biztonságban tartani a tengerészeket, Tyler és Amara azzal küzdenek, hogyan vigyázzanak egymásra.
Fél lábbal a homokban és féllel a tengerben, Tyler-nek választania kell a szerelem és a szörf között, mert az apály gyorsan növekszik.

Deirdre Riordan Hall Sugar könyve tavaly decemberben jelent meg nálunk, ami sok-sok pozitív kritikát kapott. :) Most egy új sorozatához hoztam borítóleleplezést. :)


A Goodreads -en hozzáadhatod a várólistádhoz. Az Amazon-on pedig már előrendelhető.
Oszd meg barátaiddal is! Akár Twitter-en, Facebook-on,vagy más közösségi oldalakon:
"Never trust a mermaid's kiss. Tide #youngadult #fantasy available 5/16 https://www.goodreads.com/book/show/34796931-tide"

"When sailors go missing off the coast of the Atlantic, Tyler learns alluring and beautiful doesn't mean harmless, leaving it up to him to stop the mero or lose more souls to the sea. https://www.amazon.com/dp/B06Y1JZFD9/"

Deirdre Riordan HallAz Írónőről:
Deirdre Riordan Hall ifjúsági bestseller író, a Sugar és a Pearl regények alkotója. Amikor nem ír, valószínűleg szörföl vagy a mágiában merül el. Szeret kirándulni, imádja a chipset és a salsát, és nagy álma, hogy három nyelvnél többet tanuljon meg.

Elérhető az alábbi oldalakon:
- Blog
- Amazon
- Tumblr

Nyeremény:
Egy szerencsés meg is nyerheti az Írónő legújabb könyvét. Most nem csak külföldön élő rajongóknak kedvezhet a szerencse, mert ha a Bookdepository hazánkba is szállít (legjobb tudomásom szerint igen), akkor bátran jelentkezzetek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése