2017. 05. 10.

R. S. Grey: The Foxe and the Hound - borítóleleplezés

Író: R.S.Grey
Cím: The Foxe and the Hound
Sorozat: The Sea & Sand 1.
Műfaj: kortárs romantikus
Megjelenés:
 2017.06.01.
Fülszöveg:

Amikor az életed kész káosz húsz évesen, az aranyos. De ha már huszonhét vagy... akkor nem annyira.
A magasztos álmaim - ingatlanügynökként dolgozni, időben fizetni a bérleti díjat, minden nap zuhanyozni - csak álmok maradtak. Ó, és a szerelem? Úgy döntöttem a szerelem túl ambiciózus terv számomra ebben a pillanatban. Helyette, összeköltözök a két sráccal, akik sose hagynak el: Ben&Jerry.
Ez megy, míg Dr. Adam Foxe nem költözik a városba au új állatorvosként.
Markáns állkapcsával, könnyed bizalmával, és fazonra nyírt arcszőrzetével, nem tart sokáig, hogy minden háziasszony Hamilton-ban heti rendszerességgel hordja hozzá a házi kedvenceiket. 
Mint, mindenki mást, engem is érdekel. Még azután is, hogy elrontottam az első jó benyomás lehetőségét, ajánlatot tesz, amit nem utasíthatok el: játsszam el a barátnőjét egy családi összejövetelen, és ő felvesz az ingatlanügynökségébe. Üdvözöljük a 21. századi szerelmet.
Nem szerencsés alábecsülnöm Adam ellenállhatatlan vonzerejét és a tagadhatatlan szikrákat közöttünk. Azon a napon, amikor a falhoz szorít és egy csókkal fojtja belém a szót, a valóság és a színészkedés közötti határvonalak elmosódnak. Minden érintéstől megremeg a térdem. Minden csók többet ígér.
Úgy tűnik, a káoszos életem még inkább azzá válik.


R. S. Grey nevét tavaly decemberben ismerhettük meg hazánkban egy szexi sportrománccal. Úgy láttam, jól fogadta a regényt a magyar közönség, és most új könyvének a fülszövege is arról árulkodik számomra, hogy szerethető, könnyed, vicces stílusban ír az Írónő. :)


Add hozzá a könyvet a Goodreads várólistádhoz.

Május 29-ig kedvezményesen rendelhetitek elő a könyvet! :)

Az Írónőről:
R.S. Grey USA Today bestseller író, már tizenhárom regény kapcsolódik a nevéhez, köztük a legújabb The Foxe and the Hound is. Texas-ban él férjével és két kutyájukkal, és szabadidejében általában olvas, valóságshow-kat néz vagy épp jógázik. 

Az alábbi helyeken el is érheted őt. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése