2017. 06. 01.

Május havi beszerzéseink, olvasásaink


Újabb csodaszép hónap van a hátunk mögött. :) A május kivételesen viszonylag eseménytelenül telt, de olvasási szenvedélyünket most se hanyagoltuk, hiszen szuper könyveket olvastunk el. A fő elfoglaltságunk az volt még a hónapban, hogy már előre izgultunk, milyen szuper könyveket szerezhetünk majd be a júniusi Könyvhéten. Ti már összeállítottátok a bevásárlólistátokat? :)

Indie: Nagyon készülök már a júniusi megjelenésekre, így ebben a hónapban nem csábultam el :) Szegény pénztárcám, már előre félek!

Vettem: egyet se :)

Összesítve: 0 db vettem = 0 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 5 db könyvet sikerült elolvasnom, örülök, mert úgy érzem ez most nem lett olyan kevés :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Perpetua: Készülve a júniusi Könyvhétre, tudatosan próbáltam nem sokat vásárolni, és sikerült is. :)

Vettem: 
- Cinda Williams Chima: Lángvető Ezzel a könyvvel vicces a viszonyom. Mikor megláttam meg akartam venni, majd elgondolkodtam és inkább úgy döntöttem, hogy nem fér bele akkor a keretbe. Most nagy akció volt rá, így úgy éreztem eljött az idő, hogy megvegyem. :)

Kaptam:  
- Darynda Jones: Második sírhant Molyos ajándékozáson kaptam @Evis-től. Az első és a harmadik rész már egy ideje a polcon csücsül, de ő még hiányzott. 

Összesítve: 1 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 8 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, illetve az egyik csak rövidke képregény, de ez a valós darabszám. :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése