2017. 07. 04.

A hónap kedvenc párja - Június



Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Szaszkó Gabriella: Maradj velem! - David Pennington és Amy Forester
Az ő párosuk nem mindennapi, ezért is lettek a kedvenceim ebben a hónapban. Egy szeretünk elvesztése nagy űrt hagy maga után, főleg ha hirtelen távozik el. David-nek és Amy-nek is át kell élnie ezt, amikor Chris meghal. A fájdalom, és a gyász közelebb hozza őket egymáshoz. Hihetetlen volt mennyi mindent kellet át élnie David-nek, és mennyi borzalommal járt az élete. Amy is része se volt ennek bátyja mellett. Nem finomkodtak, sokszor az ösztönök vezérelték őket. Mégis úgy gondolom kellettek egymásnak, mert így talán egy fokkal kibírhatom volt minden.


Perpetua: 
Elle Kennedy: Az üzlet - Garrett Graham és Hannah Wells

Mindig sok szuper párosról olvasok, így általában nem könnyű a döntés, de most azért kevesebbet kellett agyalni. :) Imádtam ezt a könyvet és nagy szerepet játszott ebben a két főszereplő is. Garrett az iskola sztárja, de nem a szokásos fajtából. Sokkal okosabb, mint sokan hiszik róla és a makacssága lehengerlő. Hannah szintén igazán okos, és igazi művészlélek. Azt hihetnénk, hogy nem a tipikus szépfiúk tetszenek neki, mégis tud meglepetést okozni. Együtt pedig tökéletesek, annyira igaziak voltak, nagy kedvenccé váltak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése