2017. 07. 23.

Penelope Ward: Drunk Dial - borítóleleplezés

Író: Penelope Ward
Cím: Drunk Dial
Műfaj: felnőtt erotikus
Megjelenés: 2017.08.21.
Fülszöveg:

Jó ötletnek tűnt abban a pillanatban. Vegyük Landon Roderick-et, a srácot gyerekkoromból, akit sose tudtam elfelejteni – bár neki könnyen sikerült engem – és hívjuk fel.
Majd újra, bármi jó ötletnek tűnik, amikor egy kicsit túl sok bort ittál, ugye? Egy gyors csörgetésnek kellett volna lennie. Ehelyett, megrohantak a tizenhárom évvel ezelőtti érzelmek.
Nem gondoltam, hogy visszahív.
Nem számítottam a későbbi forró telefonhívásainkra, miközben egyre jobban megismerem a férfit, akivé vált.
Kiderült, hogy soha nem is felejtett el engem. Ez a különleges kapcsolat még mindig ott volt. Nyitottam felé, de vannak dolgok, amiket még nem tud. És saját titkai is vannak.
Megszámlálhatatlan órákon keresztül beszéltünk telefonon, vajon mi történne, ha tényleg találkoznánk. Egy éjjel tettem valamit. Csak most, elmentem a reptérre és jegyet vettem Kaliforniába. Ki kell deríteni, hogy egy hívás össze tud-e újra hozni két elveszett lelket vagy a részeg hívásom csak egy nagy hiba volt.


Penelope Ward nevét nem régen ismertük meg, de azt hiszem sokakban mély nyomott hagyott Legdrágább mostohabátyám regénye. Most augusztusban egy újabb igazán érdekes regénnyel érkezik. Ennek hoztam a fülszövegét.

Az alábbi linkeken megvásárolható:A borítót Letitia Hasser tervezte, az RBA designs-tól, a borítón Vadim Ivanov-ot láthatjátok és Kevin Roldan fotózta a képet.


Az Írónőről


Penelope Ward New York Times, USA Today és Wall Street Journal bestseller Író. Már tizenhatszoros New York Times bestszeller szerző. Már több, mint egy tucat nyelvre fordították le regényeit és világszerte elérhetőek. Boston-ban nőtt fel öt bátyjával, a húszas éveit a televízió világában töltötte, de később egy családbarátibb karrierre váltott. Büszke anyukája 12 éves gyönyörű autista lányának és 11 éves fiának. Családjával jelenleg Rhode Island-on élnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése