2017. 07. 03.

Június havi beszerzéseink, olvasásaink


Hátunk mögött a nyár első hónapja, amivel megérkezett a kánikula. Az ilyen hőséget csakis vízparton lehet átvészelni egy jó könyv társaságában. ;)
Meglepő módon kicsit visszafogottabbra sikerült a júniusunk a Könyvhét ellenére, de azért egyáltalán nem panaszkodhatunk. :D Ti is sok gyönyörűséggel gazdagodtatok? :)

Indie: Nagyon vártam ezt a hónapot, és nem csalódtam. Sok szépséggel gyarapodott a kis "könyvtáram".

Vettem: 
- Szélesi Sándor: Kincsem Már a megjelenése óta szemeztem a vele. Most végre megrendeltem magamnak.

- Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán Bár levagyok maradva a sorozat olvasásával, de mindenképpen be kell szereznem a további részeket is.

- Ashley Carrigan: Árnyjátékos A fülszövege keltette fel a figyelmemet.

 - Colleen Hoover - Tarry Fisher: Soha, de soha 2 Az első rész igazán érdekes volt, és mindenképpen szeretem volna a folytatást is. 

- Katherine Allred: Az ámbrafa Veronika értékelése hozta meg hozzá a kedvem.

- Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés Az első részt még nem olvastam, de bizalmat szavaztam neki, így jött a folytatás is.

 - Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője A többi rész ott csücsül a polcoon, így ő is jött a virtuális kosárba.

 - K. A. Tucker: In Her Wake – Sodrás Kíváncsi voltam nagyon milyen lesz megismerni más szemszögből a történetet.

Összesítve: 8 db vettem = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 5 db könyvet sikerült elolvasnom, lehet volna kicsit több is :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Perpetua: Igen szerény Könyvhét van mögöttem, most csak Könyvmolyképzős könyveket zsákmányoltam, de azokra nagyon büszke vagyok. *-*

Vettem: 
- Böszörményi Gyula: Bitó és borostyán Eddig nem okozott még csalódást ez a sorozat és az új történet is nagyon érdekelt.

- Colleen Hoover - Tarry Fisher: Soha, de soha 2 Kegyetlen lezárása volt az első résznek, epedve vártam a folytatást.

-  Kresley Cole: Végtelen lovag Kétség kívül ez volt a Könyvhét legjobban várt könyve. *-*

- K. A. Tucker: Sodrás Vegyes kritikákat kapott az első rész, de bennem igazán mély nyomokat hagyott. Sajnálom, hogy még nem a folytatás érkezett, de ennek a novellának is nagyon örülök.

- Elle Kennedy: A baklövés Nem sokkal a második rész előtt olvastam el az elsőt, és nem bántam meg, hogy megelőlegeztem a bizalmat ennek a kötetnek is.

- Jessica Sorensen: Ella és Micha jövője Az első rész még várat magára, de remélem nem okoz csalódást az Írónő, ezért mertem megvenni a folytatást is. 
Kaptam: egyet se :)

Összesítve: 6 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 6 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 10 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Tudom, van benne három igazán rövidke kötet is, de ugyanennyi hosszabb is van, úgyhogy kiegyensúlyoztam. :D A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése