2017. 07. 08.

Nyári Projekthét - Könyjelző Top 10 - 17. rész


Újabb Projekt hét veszi kezdetét, immár a negyedik. Most pedig nem lehet más a téma, mint a nyár. :) Valamint ez az újabb Könyvjelző Top 10 bejegyzés is egyben.

10 könyv a nyári olvasási listánkról

I: Tervem mindig van a nyára, aztán ezt mennyire tudom meg is valósítani az már más kérdés :)
P: Bár már nincs a nagy nyári szabadság, mint ami iskolában volt, de azért nyáron mégis kicsit több ideje szokott lenni mindenkinek. Nekem is vannak terveim, hogy miket szeretnék elolvasni. :)
 
1,
I: Frigg rokkája 2 áll nálam az első helyen. Annyira vártam már rá!!! Most végre nem sokkára a kezemben lesz, és olvashatom mi történik Sonja-val a továbbiakban :)
P:
A Végtelen lovag volt a legjobban várt könyvheti megjelenés. Imádtam az első részt, és nagyon szomorú voltam, hogy ennyit kellett rá várni. :( De most már boldog vagyok, mert szuper volt ez a kötet is. :)

2,
I: A kárhozott nagyon felkeltette az érdeklődésem, így ő is a lista elejére kerül.
P:
A Soha, de soha igazán gonosz lezárást kapott, nem meglepő, hogy vártam mi jön még.  Ő a második a listán.

3,
I: Viharnővért is az elsők között van, az első résztől kicsit féltem. Nem kellett volna, nagyon tetszett, és alig várom, már hogy olvashassam a folytatást.
P:
Szintén nyári újdonság található még a dobogó alsó fokán, méghozzá a Bitó és borostyán. Fantasztikus volt eddig minden része a sorozatnak, ezért nagyon érdekel Miliék újabb kalandja.

4,
I: Az ámbrafa nagyon megtetszett, pveronika értékelése meggyőzött abban, hogy nekem ezt a könyvet be kell szereznem. Nem csalódtam, egy nagyon szép történetet ismertem meg. Sok fájdalommal volt benne, engem mégis nagyon jó érzéssel töltött el az olvasása. Tudtam a végére minden rendbe jön majd :)
P:
Az Üzlet már nem új könyv, de a folytatás megjelenése miatt most már úgy éreztem ideje elolvasni, főleg, hogy csupa dicsérő szót olvastam róla.

5,
I: Három dolgot mondj, egy nagyon jó kis romantikus könyvnek ígérkezik.
P: A Kárhozottra @ahikho hívta fel a figyelmemet, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire jól sikerült-e ez az újdonság.
6,
I: Árnyjátékos felkeltette a figyelmemet a rázós könyvek között. Nem olvastam még az Írónőtől, kíváncsi vagyok milyen lesz.
P:
Szintén tervben van, hogy folytatom Lisa Kleypas sorozatát az Ördög télen kötettel. Imádtam az első három kötetet, és nagyon érdekesnek ígérkezik Evie könyve is.

7,
I: Soha, de soha 2, mert az első rész nagy kérdéseket hagyott bennem, remélem ebben a részben több mindenre fény derül.
P:
K. A. Tucker Tíz apró lélegzet regénye mély nyomot hagyott bennem. Megörültem, hogy ha nem is a folytatás, de egy novella érkezik magyarul, ezt is szeretném rövid időn belül elolvasni.
8,
I: Utolsó csók, az első rész brutális véget ért nagyon várom a fejleményeket!
P:
Szeretném folytatni az Off-Campus sorozatot, vajon Logan is képes annyira levenni a lábamról, mint Garrett?

9,
I: Az üzlet már egy ideje itt csücsül a polcomon, jó lenne végre el is olvasni :)
P:
Nem csak folytatni szeretném a Wallflowers sorozatot, de jó lenne Daisy-vel is folytatni, hiszen nemsokára megjelenik az utolsó rész is és legjobb lenne felzárkózni. :)

10,
I: A csábítás kilenc szabályát már régóta tervezem, és úgy érzem az idei nyáron sikerülni is fog.
P:
Utolsóként a Jótett helyébe regény került a listára, hiszen végre itt a trilógia lezárása, nagyon érdekel, hogy Sophie és Agatha kalandja hogyan zárul.

 Résztvevő Blogok:

@Virág_Blogger @Sol @BarbyMalik0112 @neverhood @csokitorta @NagyDorka @Ashley_Redwood @sateenkaarigirl @perpetua @Gothic01 @AliceBertrand @M_Annie_99 @Vicky3 @VNoémi @FairyDust @molly_ @Mira_Könyvespolca_blog @_RókaLány @AniTiger @Niitaa @pveronika @Valentine_Wiggin @Judy22 @Beatrice8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése