2017. 08. 03.

A hónap kedvenc párja - Július


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
A. O. Esther: Frigg Rokkája 2. - Sonja és Einarr 
El se tudom mondani mennyire vártam már a második részt. Az előző kötetben is Sonja és Einarr párosa volt a kedvencem. A folytatásban is sikerült teljesen magukhoz vonzania engem. Szeretem amikor a szerelem időket ível át. Einarr és Sonja szerelme a régmúltra néz vissza, de egy szörnyű tragédia miatt el lettek egymástól választva. Az istenek, és a sors még is adtak nekik egy második esélyt, hogy végre egymásra találhassanak, és kiderítsék a múlt szörnyű titkait. Annyira érezhető köztük a vonzalom a szenvedély, és a mindent elsöprő szerelem. Ebben a részben sem unatkozhatunk velük együtt. Megéltek sok rosszat, de ott voltak egymásnak és az esküvőjük gyönyörű volt *-*

Perpetua: 
Lisa Kleypas: Az ördög télen - Evie Jenner és Lord St. Vincent

Már a felvezetéskor megszerettem ezt a furcsa párosítást és a könyvük csak fokozta ezt a szeretetet. Sebastian "gonosz" karakterből válik főszereplővé, mert Evie-nek szüksége van a segítségére. Érdekházasságnak indul a kapcsolatuk, de hamar meglátják egymásban a jót és a kezdeti barátságot felváltja a nyilvánvaló vonzalom. Itt ismerhettük meg az igazi Evie-t, aki nem is olyan bátortalan és visszahúzódó, mint másoknak mutatja. Sebastian meg most is olyan, amilyen volt, egy jóképű férfi, aki tisztában van saját vonzerejével. Nem várt párosítás, de tökéletesen működik, imádtam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése