2017. 08. 27.

Elle Kennedy: The Deal - Az üzlet

Író: Elle Kennedy
Cím: The Deal - Az üzlet
Sorozat: Off-Campus 1. 
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2016.
Terjedelem: 440 oldal
Fülszöveg:
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


„Félek ilyen könnyen nem szabadulok meg tőle. (...) Ilyen könnyen nem szabadul meg tőlem.”

Nem új ez a regény, és sokan dicsérték már, miért vártunk mégis ennyit vele?
P:
Kivételesen erre válaszolni se tudok, egyszerűen nem tudom, mire vártam. :D Azonnal
megvettem, tudtam, hogy nekem való, mégis mindig akadt más, amit elkezdtem, pedig erre nem kellett volna várni. Most is csak kiegészítésként kezdtem olvasni egy másik regény mellé, de egyszerűen ezt a könyvet nem lehetett letenni. :)
I:
Nem tudom megmondani miért vártam ennyit az olvasásával. Egyből megrendeltem amikor megjelent, többször az eszembe is jutott, de valamiért nem jutottam odáig, hogy neki is kezdjek. Perpetua adta meg hozzá a kezdőlökést, és megint mennyire jó, hogy hallgattam rá. :) Egyszerűen letehetetlen volt, olvastatta magát, tele volt izgalommal, szenvedéllyel, és sikerül Garett rajongóvá válnom. 

„Nem vonzódom Garretthez, és nem akarom megcsókolni. Történet vége.”

Nekünk való new adult regény, hogy tetszett az alapszituáció?
P: Jó dolgok szoktak kikerekedni egy ehhez hasonló üzletből. Csak érdekből töltik együtt az időt szereplőink, de sose lehet tudni, hol bukkan rá az emberre a szerelem. Imádtam Garrett
Hannah (forrás)
és Hannah párosát, annyira igaziak voltak. A szóváltásaikon rengeteget nevettem, tökéletes szórakozást nyújtott ez a történet. Annyira izgultam, hogy mikor jön el az a pont, ahol belátják, hogy érezni kezdtek valamit a másik iránt, mert bár ők nem látták, de nagyon hamar kiderült, hogy nagyon rendben vannak. Már barátként is klappolt minden, de ennél több kellett, hogy én is boldog legyek.
I: 
Mindig nagy izgalommal állok neki egy ehhez hasonló alapszituációs történethez. Itt van Hannah, aki jó tanuló, a múltjában rossz dolgok történtek vele. Megtetszik neki a suli amerikai foci csapatának egyik játékosa, de úgy érzi, nem igazán van mersze magára vonni a kiszemelt srác figyelmet. Adott a másik fél a suli egyik alfa hímje, akiért minden nő oda van. De nem csak a külsőre megnyerő, egy híres volt hokijátékos fia, aki maga is ennek a sportnak a művelője. A sors egymás útjába sodorja őket. Mind a kettőjüknek szükségük van a másik segítségére céljaik elérésében. A különös barátságból egyre jobban haladnak valami olyan felé, amit sose gondoltak, hogy egymás mellett fognak megtalálni. Sok aranyos, és vicces szitunak lehettem tanúja. Egy percig se unatkoztam. :) Szurkoltam nekik, hogy a nehézségeken túl lendülve egymás oldalán végre boldogok lehessenek.

„Hogy a francba fogom meggyőzni, hogy nem akarok vele lenni, amikor még saját magamat sem sikerül?”


Hannah egy vagány csaj, aki nem ájul el a népszerű srácoktól, vagy mégis?
P: Hannah-ban szórakoztatott, hogy nem egy üresfejű lány, mégis az iskola legnépszerűbb fiújába zúg bele, tetszett ez a kettősség. :D Éppen ezért nem is érdekli Garrett, így csak a

feladatra koncentrál, és segít a fiúnak felkészülni a vizsgára. Éppen ezért éri őt is nagy meglepetésként, hogy egy idő után már nem is olyan fontosak a saját céljai, mások élveznek prioritást. A beszélgetéseik voltak tényleg a kedvenceim a könyvben, mindig képesek voltak visszavágni a másiknak és jókat nevette.
I: Hannah egy nagyon szerethető karakter volt számomra. Már az elején ő maga mesélte el mi is történt vele a múltban. Nagyon meglepődtem, de egyben kíváncsivá is tett, hogy miként küzd majd ezzel a szelemmel, és milyen hatással lesz ez majd rá a történet során. Megemelem a kalapom előtte, mert megmutatta mennyire erős is az ő személyisége. Hannah is vágyik a szerelemre, és, hogy végre megtalálja azt a pasit aki mellett el is meri engedni magát. Meg is van a kiszemelt srác, de nem is olyan könnyű ez egész. Még Hannah azon gondolkodik, mit is lépjen az ügy érdekében, addig az útjába kerül

Garrett a suli egyik ügyeletes szívtiprója. Hannah az egyedüli, akinek sikerült jól megírnia az erkölcsfilozófia dolgozatát, amivel felhívja magára Garrett figyelmét. Korrepetálásra hajt, Hannah a háta közepére se kívánja őt, mégis egy idő után kezdi beadni a derekát. Elkezdődik egy különös kapcsolat :) Hannah bebizonyította, hogy nem ájul ő el egyből, és nincs hatással rá Garrett. Ám ahogy egyre közelebbről megismeri a fiút, úgy kezd egyre inkább feltárulkozni előtte. Nagyon szurkoltam Hannah-nak, hogy megtalálja boldogságot, és nem is találhatott volna ennél jobbat :) Az ő párosukat egyszerűen nem lehetett nem szeretni.

„Soha többet nem akarok visszanézni.
Csakis előre.”

Garret az egyetem (egyik) sztárja, tudja is magáról, tudott meglepetést okozni?
P: A hokicsapat sztárja megszokta, hogy mindenki a lába előtt hever, és teljesen meglepődik, hogy akad valaki, aki nemet tud neki mondani. De nincs még egy ilyen makacs ember, mint
Garrett (forrás)
ő, így, ha nem is a könnyű úton, de eléri mindig, amit akar. Én nem is gondoltam, hogy tényleg létezik ennyire kitartó ember. Nem ismeri a nem szót, akárhányszor utasítják el.

Tetszett, hogy a vagány külső értelmes belsőt takar és ez hamar ki is derül. Ja és muszáj megemlítenem, hogy mennyire tetszik a becenév, amit Hannah-nak adott. :)
I: Huha Garrett, mondhatom, hogy ismét kaptunk egy könyves álompasit. Egy igaz szexisten, akiért "állva pisilnek" a lányok. xD Ő ezt ki is használja, de csak tényleg annyit ad, amire őt is használják. A múltjában Garrett-et is érik rossz hatások ami által célul tűzi ki, hogy bebizonyítása apjának még nála is jobb hoki játékos lesz. Ez miatt nem is szeretné elkötelezni magát. Minden kezd lassan megváltozni amikor megismeri Hanna-t. A lány szépen lassan az élete részévé válik, és rádöbben arra többre vágyik mint elsőre gondolta. Minden lánynak egy Garrett-re lenne szüksége!! Mindent szeretem benne, hogy mennyire tudja milyen hatással van a lányokra. :) A barátait, az élet stílusát, a kedvességét, a levakarhatatlanságát. Legjobban azt szeretem benne, ahogy Hanna-val bánt, és akivé vált mellette.


„Pillanatnyilag csak arra vágyom, hogy ez a lány újra rám mosolyogjon.”

Akadt elég bonyodalom is, ami feldobta a regényt?
P: A történet nem tartogatott hatalmas meglepetéseket, de egyáltalán nem is hiányoltam. A kötelező dráma se volt annyira nagy és erőteljes, mint sok hasonló regényben, de ez így volt

tökéletes. Itt azon volt a hangsúly, hogy mikor veszik végre észre az igazságot. Viszont senkit se akarok megijeszteni, nem volt egyáltalán unalmas a cselekmény, csak hát ez nem egy kalandregény. :D
I: Kaptunk pár bonyodalmat a történet során, de ezek engem most nem érdekeltek, sokkal jobban mozgatta a kíváncsiságom párosunk kapcsolatának alakulása. Miként jutnak el A-ből B-be, és a vonzalom mikor alakul mássá. Az erotikus részek nagyon feldobták az egészet :) egy szóval mindent megkaptam amit ettől könyvtől vártam, sőt talán még annál többet is. Hihetetlen az Írónő stílusa, és már alig, várom, hogy a többi srác történetét is megismerhessem majd.


„Aztán jöttél te és ráébredtem, milyen rohadtul magányos voltam.”

Kedvenc jelenetem:
P: Rengeteg volt most, de azt hiszem az első próbálkozást szerettem legjobban.
I: Közös filmnézés, és amikor Garett rájön mit is jelent neki Wellsy.
Kedvenc szereplőm:
P:
Garrett, Wellsy

I:
Garett, Wellsy, Logan
Kinek ajánlom:

P:
Nálam ez a regény is a mindenkinek ajánlanám kategória. Remek szórakozást és kikapcsolódást nyújt, felvidítja az olvasót.

I:
Legfőképpen new adult rajongóknak, de annak is aki még csak most ismerkedne a műfajjal. Nagyon szórakoztató történet, így azoknak is merem ajánlani akik szeretik a vicces romantikus történeteket.
Értékelésem:

P:
Nem is szaporítanám a szót, hiszen imádtam. 5 vizsgát érdemel. *-*

I:
Nem lehet kevesebbet adni rá mint 5 orgazmust ;)


Érdekesség: Interjút kerestünk, hogy megtudjunk többet a sorozatról. :)

A saját egyetemi tapasztalataid hasonlóak voltak az Üzlethez? (ha igen, akkor nagyon féltékeny vagyok!)
Bárcsak ilyen lett volna! Sajnos, nem volt számomra dögös hokijátékos – bár szerintem sokkal szórakoztatóbb lett volna, ha van egy Garrett Graham az életemben!

Melyik írók inspiráltak legjobban, amikor felnőttél?
Hatalmas Stephen King rajongó vagyok és a tehetséget, hogy a legegyedibb világot alkossa nagyra becsülöm. És imádom Danielle Steel-t is – a románcai annyira különlegesek! Sok regényük csücsül a polcomon.

Ha beleírhatnád magad egy romantikus könyvbe, mi lenne a címe? Hol játszódna és ki lenne a hős benne?
Istenem, milyen nehéz kérdés! Valószínűleg egy történelmi romantikust választanék – én lennék az elsőbálozó lány, akinek van egy titkos vad oldala, és a hősöm egy nyers herceg lenne vagy valaki, aki előhozza a vadóc oldalamat. A címre… nincs ötletem! Szörnyű vagyok az ötletelésben.

Elle, a könyveid humora zseniális. Honnan meríted ezt a fajta humort? Ki nevettet meg legjobban az életedben?
A barátaim és a családom sokat segít, amikor a humorról van szó. Sok jelenethez a való

életből merítek ötletet. És alapvetően szuper szarkasztikus vagyok, így a saját stílusom gyakran felbukkan a szereplőimnél.

Randiznod kellene az egyik hoki játékossal az Off Campus sorozatból. Kit választanál?
Azt szoktam mondani, hogy én #TeamGarratt vagyok, de szerintem Dean-t választanám. Van valami a pimasz, közönséges stílusában és a humorában. És sose baj, ha egy szemet gyönyörködtető példány sétál az oldaladon.
ForrásAz egyik kedvencem az Üzletben, hogy Garrett és Hannah is vérbeli kolisoknak tűnnek, de sokkal érettebbek a koruktól. (Semmi korukbeli dráma!) Ez tudatos volt?Hmmmm, azt hiszem nem. Úgy próbáltam írni, ahogy én is beszélnék és olyan döntéseket szerettem volna,
hogy hozzanak, amiknek van értelme szerintem. Ezért úgy írtam a könyvet, hogy megfelelő legyen számomra és illjen a szereplőkhöz. Emellett a húgom annyi idős, mint Hannah és Garrett, így sok hasonlóság van közte és Hannah között. Például, Hannah
rajongása az egyik foci játékos iránt, egy az egyben tőle jött.

Beszéljünk a sorozatról. A Twitter-en azt említetted, hogy nem terveztél sorozatot írni. Miért változott meg ez?
Az történt, mint a legtöbb könyvemnél – beleszerettem a mellékszereplőkbe, vagy az olvasók szerettek bele és a következő dolog, hogy sorozat kerekedik egy könyvből. Ebben az esetben, az előolvasóim kérleltek, hogy Logan-nak is kell kapnia egy saját könyvet, és arról győzködtek, hogy többet akarnak belőle látni.

Garrett minden csapattársa kap saját könyvet? Mi a helyzet Hannah művész barátaival?
Nos, Logan biztosan kap (A baklövés). Garrett másik lakótársára, Dean-re is van ötletem, és négyes utolsó tagjára is. De egyéb tervem nincs jelenleg.
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése