2017. 08. 01.

Július havi beszerzéseink, olvasásaink

A nyár második hónapja is nagyrészt eseménytelenül telt, de azért egy újabb Projekthét van a hátunk mögött, ami a nyárhoz kapcsolódott. :) És persze szuper olvasmányokkal gazdagodtunk júliusban is. :)

Indie: Egy újabb hónap telt el a nyárból. Annyi sok jó akció volt most ebben a hónapban, de erős voltam, és nem csábultam el. Párom pedig meglepet egy nagyon várt könyvvel, amivel nagyon feldobta ezt a hónapomat *-* Örülök, hogy az olvasásaim száma mindig kicsit növekszik, remélem a következő hónapban még többet sikerül elolvasnom majd :)

Vettem: egyet se :)

Kaptam:
- A. O. Esther: Frigg
Rokkája II. Az első rész teljesen beszippantott, és nem eresztett! Alig vártam, hogy végre a folytatás is megjelenjen. Végre újra Sonja és Einerr világába csöppenhetek majd :)


Összesítve: 1 db kaptam = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 5 db könyvet sikerült elolvasnom.A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Perpetua: Igazán erős voltam júliusban, rá se néztem a jobbnál jobb nyári akciókra, így csak a "legszükségesebbeket" vettem meg. :)

Vettem:
- Lisa Kleypas: Rafe karácsonya
Bár nem mindegyik részt vettem meg egyből, de mostanra már teljesen beleszerettem a sorozatba, úgyhogy ezzel a kötettel nem vártam.


- Sherrilyn Kenyon: Szenvedélyes éjszakák Halogatom az előző rész olvasását is, de tudom, hogy ez egy szuper sorozat, kellett ez a része is.

Kaptam: egyet se :)

Összesítve: 2 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Most megtört kicsit az előző két hónap lendülete, a sok munka miatt, de azért nem vagyok csalódott, eredetileg már csak egy könyvet szerettem volna még elolvasni, így nem nagy a különbség. :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése