2017. 09. 07.

A hónap kedvenc párja - Augusztus



Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie: J. K. Smith: Szerelem ​hirdetésre - Kori és Christopher
Azért választottam őket a hónap kedvenc párosának, mert abban világban élnek amit mindig is szeretem. A farm ahol nem unalmas az élet, ott vannak az állatok, a földek.  Mindig van mit csinálni, és a legjobb az egészben ha ezt egy szexi cowboy mellett éljük át. Én is arról álmodoztam, hogy egyszer megtalálom ezt a helyet, ahol én is boldogan élhetek a cowboy-mal együtt. Kettőjük által kicsit át élhetem milyen is lenne ez az élet. Nagyon megkedveltem Korit, és Christopher-t is. Kori egy nagyon kedves nő, akivel nagyon együtt tudtam érezni, és végig szurkoltam érte. Chirtopher pedig egy újabb könyves cowboy álompasi *-* Mind a kettőjüket érték már rossz tapasztalatok, de valami mégis egymás felé vonzza őket. Talán egymás mellett megtalálják végre azt amit mindig is kerestek. Az érzelmeik arra sarkalják őket vágjanak bele az ismeretlenbe, és a törött részekből alkossanak valami egészet :)


Perpetua: 
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó - Brooks és Maggie

Az Írónő párosai mind különleges helyet foglalnak el a szívemben, így nem lepődtem meg, hogy őket is ennyire megszeretem. Hosszú utat jártak be, gyerekkoruk óta szoros barátság volt közöttük, ami idővel alakult át valami mélyebbé. A történet során bebizonyították, hogy hatalmas támaszai egymásnak, hiszen mindkettőjüknek szüksége is volt erre. Brooks végig Maggie mellett van a nehéz időszakban. És amikor a férfi szorul rá a bezárkózott lány is összeszedi magát és teljes vállszélességgel támogatja. Imádtam a romantikus pillanataikat, nagyon egyedi volt, hogy szavak nélkül is milyen jól kifejezték magukat és így is minden gondolatukat megosztották egymással. Szerettem nagyon őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése