2017. 09. 01.

Augusztus havi beszerzéseink, olvasásaink


Az augusztus a kedvenc hónapunk, hiszen ekkor van a blog szülinapja. Most már lassan szokásosnak mondható, hogy szülinapi nyereményjátékkal is készülünk, amit úgy látunk, ti is nagyon szerettek. :) Az évforduló örömére mi is megújult lelkesedéssel vetettük magunkat a blogolásba, kicsit több bejegyzés készült a szokásosnál. :)

Indie: Egyik kedvenc hónapom az augusztus. Ilyenkor biztos, hogy megyek szabira, és végre pihenhetek egy kicsit. Ennek köszönhetem, hogy most jobban haladtam az olvasással is. Hihetetlen milyen hamar elment a nyár :( szerencsére az ősz az új könyvmegjelenések időszaka, így azért mégse vagyok annyira szomorú :)

Vettem: 
 - Brittainy C. Cherry: Csendfolyó még szép, hogy beszerzendő az egyik kedvenc Írónőm nagyon várt könyve *-*

Kaptam:
egyet se :)


Összesítve: 1 db vettem 0 db-ot ajándékba kaptam = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 6 db könyvet sikerült elolvasnom,nagyon örülök, most ennek a számnak ;) A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.


Perpetua: Most se szalad el velem a ló, csak két régóta várt könyvet vettem meg. :)

Vettem:
- Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
Hatalmas kedvenc az első két rész, ezt is nagyon vártam már. :)

- Tijan: Fallen Crest High
Tijan munkássága már régóta érdekel, ezért örültem meg, hogy nálunk is megjelenik egy regénye, de nem gondoltam volna, hogy ennyit kel rá várni. Most már csak azt remélem, hogy nem kell csalódnom.

Kaptam: egyet se :)

Összesítve: 2 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Megint nem remekeltem igazán, de azért nem szomorkodok, nem rossz ez. :) A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése