2017. 09. 30.

Szeptember havi beszerzéseink, olvasásaink


Bár az idő borongósra fordult, de azért szeretjük az őszt. A kiadók ilyenkor újra kezdenek elhalmozni minket jobbnál jobb könyvekkel, amiknek persze nem tudunk ellenállni.  :)

Indie: Most még nem is landolt olyan sok új könyv a polcomon, de már előre félek a következő hónap termésétől. Titkon azért nagyon örülök, mert sok újdonság vár ránk megjelenés terén. Kezd visszatérni lassan a régi olvasási átlagom aminek nagyon örülök :)

Vettem:
 - Erin Watt: A papír hercegnő olyan sok jót hallottam már erről a könyvről, alig várom, hogy olvashassam. 

- Marie Rutkoski: A nyertes bűne az első részt most olvasom, és bizalmat adtam neki, így szeretem volna a folytatás is magaménak tudni.
 
- Jeff Wheelen: A királynő méregkeverője valahol olvastam, hogy azoknak ajánlják ezt a könyvet akik szerették a Hatalom-trilógiát. Nekünk nagyon tetszett Perpetua-val, így nem tudtuk nem megrendelni. A borítója is szemet gyönyörködtető.

- Beth Flynn: Kilenc perc
Rázós kategória ez miatt már kötelező a beszerzése :D

Kaptam:
egyet se :)

Összesítve: 4 db vettem = 4 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 6 db könyvet sikerült elolvasnom, örülök, mert ha azt nézem oldalszámban ez nem kis mennyiség :) A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.

Perpetua: Most végre kicsit több új könyv landolt a polcomon, és amennyit költöttem idén, nincs is bűntudatom. :D Hiányoztak már az újabb kötetek. :)

Vettem: 
- Erin Watt: A papír hercegnő Csupa jót hallottam a könyvről, nem csoda, hogy szerettem volna a polcomra.

- Beth Flynn: Kilenc perc Eddig csak jó tapasztalatom volt a Rázós könyvekkel, amíg ez így marad, biztos minden kötetet megveszek.

- Jeff Wheelen: A királynő méregkeverője Már a borító szerelem volt első látásra, de a történet is nagyon érdekesnek ígérkezik.

- Marie Rutkoski: A nyertes bűne Nagyon szerettem az első részt, és végre a másodikat is olvashatom.

- Victoria Aveyard: A király ketrece Továbbra is nagyon érdekel, hogyan alakul Mare sorsa. :)

Kaptam: egyet se :)

Összesítve: 5 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 10 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. A nyaralás most megdobta a számot, meg azért két könyvnek ebből vehetnénk egynek is, mert rövidebb novellák voltak.  :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése