2017. 10. 02.

Music Projekt hét - Könyvajánló angol

A legújabb Projekt hét most nem egy ünnepnaphoz vagy eseményhez kapcsolódik, hanem olyan szuper dologhoz, mint a zene. Életünk fontos része, és írók is szívesen nyúlnak ehhez a hálás témához, így megérdemel egy saját projekt hetet. :)

Pár érdekes angol könyvet is hoztunk, mindig érdemes reménykedni, hátha magyarul is kiadják. :D


Író: Renee Ericson
Cím:
More than Water
Sorozat:
More than Water 1.
Kiadás éve:
 2015.
Fülszöveg:
Nem tűnik helyesnek. De nem is jó. Csak úgy… valamilyen.
EJ Cunning művészettörténész, és zenész. Foster Blake, vegyészmérnök, nem ért a zenéhez. Nem egymás típusai.
Aztán egy éjszaka mégis szex-hez vezet – olyan barátság extrákkal típusúhoz – amit egy megállapodás követ. Minden egyszerűnek tűnik, de soha semmi se az.
Sok réteg alkot egy embert.
Nézz mélyre a rejtett dolgokért.
Ez több, mint víz. Ez egy történet – élő és lélegző anyag, a tükröződő felületen túl.

Író: Kim Holden
Cím: Gus
Sorozat: Bright Side 2.
Kiadás éve: 2015.
Fülszöveg:
Ez Gus története.
Önmaga elvesztése.
Önmaga megtalálása.
És a gyógyulás útja.
„… de őszintén megmondva, nem tudom, hogy éljek tovább. Bright Side nem csak a legjobb barátom volt; olyan volt, mint a másik felem… az eszem másik fele, a lelkiismeretem másik fele, és a szívem másik fele. Hogy csinálhatnád tovább azt, amit eddig, amikor hiányzik önmagadnak a fele?”

Író: Ginger Scott
Cím: Wild Reckless
Sorozat: Harper Boys 1.
Kiadás éve: 2015.
Fülszöveg:
Kensington Worth-nek meg volt a saját elképzelése, végzős évéről. Legjobb barátját felvették a magániskolájába, Chicago-ban és a zongora mellett gyakorol, hogy minden tökéletes legyen a meghallgatásra, ez lenne a belépője a világ legjobb zenei képzésére.
Ehelyett rémálommá válik minden.
Nem egyszerre történt minden, de az élete hirtelen felborult – egy apró szálon kihúz mindent a lába alól a gonosz. Messze került régi életétől, csapdába esett egy olyan helyzetben, amit nem ő választott – valaki eldöntötte, hogy elpusztítja őt belülről, gyűlöletet és haragot hagyva maga után. Nem segít, hogy a szomszédja, akinek a szemében veszély csillog, élvezi pusztulásának minden pillanatát.
Owen Harper bajban volt, a szíve megvadult és a múltja olyan, amiről már csak suttogva beszélnek. És valahogy az útjuk mindig összefonódott Kensington-nal, minden alkalommal jobban összetört a jövője, mint most is. Néha azonban a bajra van a legnagyobb szüksége a szívnek, amire mindenki figyelmeztet. Owen Harper tele van sötétséggel és ez évekig fogságban tartotta a lelkét. Amikor Kensington ránéz, látja, hogy másoknak fenntartja a látszatot, de ő mögé lát. És minél többet lát, annál inkább csodálja őt.
Dolgokat lát… ami miatt szereti. Ezek a dolgok meggondolatlanságra sarkallják.
És ezek a dolgok rémítik meg leginkább.

Író: Jamie Shaw
Cím: Mayhem
Sorozat: Mayhem 1.
Kiadás éve: 2015.
Fülszöveg:
Amikor Rowan Michaels a főiskolái gólya, találkozik a gyönyörű feltörekvő rock sztárral, Adam Everest-tel, tudja, hogy egy olyan játékosra, mint ő van a legkevésbé szüksége, miután az expasija összetörte a szívét. De nem tudja kiverni a fejéből a csókot, amit a turné buszon váltottak.
A suli első napján, Rowan megdöbbent, amikor Adam beugrik a francia órára. Hamarosan kiderül, hogy pocsékul megy neki, ezért Rowan felajánlja, hogy korrepetálja. De Adam nem ismeri fel a smink nélküli, szemüveges kolis lányt – aki most messze van a gyönyörű, rejtélyes „Baracktől”, akivel a koncerten találkoztak.
Egy vad hétvégi turnén a bandával, Rowan nem tud ellenállni az édes srácnak, aki a kemény rocker álarca alatt van. Mégis tudja, hogy nem versenyezhet a lányokkal, aki a lába elé vetik magukat. Tudja, hogy csak fájdalmat okoz neki… újra.
Adam csak Barackra tud gondolni, és amikor Rowan erre rájön, döntenie kell: maradjanak barátok, hogy megőrizze sérült szívét… vagy felfedje a valóságot, arról az éjszakáról, amikor találkoztak és bevallja, hogy reménytelenül szerelmes belé.

Író: Nalini Singh
Cím: Rock Addiction
Sorozat: Rock Kiss 1.
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:
Egy rossz fiú szexi, izmos, felnőtt csomagolásban megér egy kis kockázatot...
Molly Webster mindig a szabályokat követte. Egy csúnya botrány szétzúzta a gyerekkorát és a média reflektorfényébe helyzete, megfogadta, hogy hétköznapi életet fog élni. Semmi hírnév. Semmi illetlenség. Semmi fájdalom. Majd találkozik Zachary Fox-szal, a tetovált rossz fiús rock sztárral, akinek olyan a hangja, mint a whiskey és a bűn, és az érintése függőséget okoz.
Egy egy éjszakás kaland a Föld legdögösebb rock sztárjával, ennyinek kellett volna lennie…
Fox fülledt és veszélyes örömöket ígér, ez hízelgő Molly-nak, hogy egy éjszakából egy hónap legyen. Mindezek után, örökre el fog menni, az élete soha többé nem fogja keresztezni az övét. Szex és bűn és érzéki kényeztetés, melyek mindegyike határidőhöz van kötve. Nincsen kötelék, nincs kötelezettség. Viszont Molly túl későn eszmél rá, hogy nem csak a teste függ Fox-tól, hanem a szíve is.

Író: R. S. Grey
Cím: The Duet
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:
Amikor a 27 éves popszenzáció, Brooklyn Heart a mikrofonhoz lép, szerelmes dalai világszerte elkápráztatják a közönséget a világon. De amikor saját szerelmi élete kerül terítékre, abban nincs semmi varázslat.
Így amikor felkérik egy Grammy előadásra, a szexi és lelkes Jason Monroe-val, nem bír magával és fantáziál róla… ahol nem csak a G húrral játszik a gitáros.
Csak egyetlen probléma van. Jason egy magányos farkas, és nem szereti megosztani a színpadot – vagy az otthonát – egy pimasz énekesnővel. De míg úgy tűnik, hogy a Jason Monroe egy arrogáns seggfej’ dal magát írja, a rajongók várják az igazi zenéz.
Várják a Duettet.

Író: Lesley Jones
Cím: The Story of Us
Sorozat: Carnage 1.
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:
Szeretem őt, mióta megpillantottam tizenegy évesen és ez nem fog változni, az övé vagyok, övé a szívem, a testem és nem számít hány hazugság hangzik el, hányan próbálnak szétválasztani minket, a hírnév és a távolság ellenére, megtaláljuk egymáshoz az utat.
’Georgia Rae, amikor szeretünk, sírni is szoktunk’… Vár rám, nekem énekel. Próbálom visszanyerni a sírást, de nem megy… ’Elmondhatatlanul szeretlek, a halálomig.’
Carnage egy érett szerelmi történet, ami minden szabályt megszeg és túlmutat az időn. Georgia és Sean története sokáig veled marad olvasás után is. Egy érzelmes, szenvedéllyel teli regény.

Résztvevő blogok:


#01
Virág
-
Never Let Me Go
#02
Annie
-
Lap lap után
#03
Réta
-
HaBár, a könyves kocsma
#04
Ashley Redwood
-
Ashley értékel
#05
Neverhood
-
Neverhood's Diary
#06
K. A. Hikari
-
Írásaim Tárháza
#07
Dorka
-
Anya olvas
#08
Wandamaci
-
Wandamaci (könyv)birodalma
#09
Gothic
-
Goodbye Agony
#10
Sára
-
Metaforaszennyezés
#11
Csokitorta
-
Varázstinta
#12
Barby Malik
-
Kitablar
#13
Molly
-
Coffee and Manga
#14
Perpetua feat. Indie
-
Könyvjelző
#15
Kovkira
-
Miss Library
#16
Sol
-
Könyvvadászok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése