2017. 11. 01.

Október havi beszerzéseink, olvasásaink


Az október már kicsit borongósabb hónap, az idő most már tényleg igazán őszire fordul, de úgy érzem a kiadók kárpótolnak minket emiatt, még ha nem is lenne ez a feladatuk. :) Úgyhogy mi szeretjük az őszt, ilyenkor még kicsit az olvasás is jobban megy, mert egyre kevésbé van kedve az embernek a hűvösebb időben kint tölteni az időt, sokkal jobb bekucorodni a nappaliba és belemerülni egy újabb remek történetbe. :)

Indie: Megjött az igazi ősz, és hozta magával a jobbnál jobb könyvek megjelenési híreit. A könyvek miatt szeretem ezt az időszakot, a pénztárcám mondjuk nem örül neki annyira. Sikerült megint elég jól teljesítenem a hónapot. Oldalszámok gyarapodnak egyre jobban az olvasásaim során. Tavaly nem sikerült teljesítenem az 50 db könyv elolvasását, idén ez már októberben sikerült. Boldog vagyok, kezdek újra belejönni :) Ebben a hónapban, még nem vettem olyan sok könyvet, de már jó pár előrendelést megtettem a következő hónapra.

Vettem: 
- R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa imádtam az első részt, és nagyon vártam a folytatást, szerencsére már a polcomon is csücsül :)

-
Borsa Brown: Az Arab lánya 2. az előző részek megvannak, és szeretném lassan folytatni a sorozatot.

-
Emery Lord: Amikor összeütköztünk a Blogturnés értékelések hívták fel rá a figyelmemet, úgy gondoltam nekem való lenne.

-
Laurelin Paige: Utolsó csók az első rész vége után nem volt kérdés, hogy a folytatás is kell majd.

-
Julia Lewis Thomson: Többek szerint nagyon szeretem az első részt, és Maxim már ott felhívta magára a figyelmemet.

-
Sara Raasch: Jég mint tűz végre itt van a folytatás *-* nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.

Kaptam:
egyet sem.Összesítve: 6 db vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 6 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 8 db könyvet sikerült elolvasnom, örülök, hogy megint sikerült többet olvasnom. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Perpetua: Most kicsit megugrott a beszerzett könyveim száma, de tulajdonképpen örülök neki, vártam már az év végére várható dömpinget. :)

Vettem: 
- Julia Lewis Thomson: Többek szerint Engem is meglepett mennyire szerettem az első részt, Maxim-ra különösen felfigyeltem. Nagyon vártam ezt a kötetet. :)

- Neal Shusterman: Unwind - Bontásra ítélve Nagyon rég csábított el egy nagy akció, de most az Alexandráénak én se tudtam ellenállni. Beszereztem pár olyan könyvet, amikkel már régóta szemeztem, ez is ilyen.

- Gail Carriger: Souless - Lélektelen Szintén Alexandra akció, ezt már olvastam is, tervben van a folytatás, és úgy gondoltam most érdemes elkezdeni a beszerzést.

- Samantha Young: Dublin Street Ezt nagyon szerettem, de valamiért még kimaradt a bevásárlásaimból, de most már a második rész mellett csücsül. :)

- Kim Harrison: Boszorkányfutam Úgy érzem, nekem való ez a könyv, illetve sorozat, annyiszor belefutottam már és most jött el az idő, hogy meg is vegyem.

- Peter V. Brett: A rovásember Szintén régóta szemezünk egymással, csupa jó olvastam/hallottam róla, meglátjuk nekem is tetszik-e ennyire.

- Kerstin Gier: Az álmok harmadik könyve Az első két részt imádtam, remélem az utolsó kötet is hozza az eddigi színvonalat.

- Jaymin Eve, Lia Stone: Ash - Parázs Rengeteget vacilláltam, hogy megvegyem a könyvet, de ha már ennyiszer eszembe jutott, nem tudtam szabadulni tőle. Bízom benne, hogy nem is lesz csalódás.

- Jay Crownover: Az igazság bajnoka Még csak az első részt végeztem ki, de megfogott az Írónő stílusa, úgyhogy érdekelnek a folytatások.

- Laurelin Paige: Az utolsó csók A csúnya függővég után még inkább érdekelt a második rész, meg amúgy is, ha nélküle árválkodik az első rész.

- Sierra Cartwright: Megláncolva Itt igazából már elbizonytalanodtam, mert régóta nem vettem rá magam az első rész elolvasására, de anno nagyon jó áron rendeltem elő, gondoltam annyit megér, ha nem tetszik az első rész, akkor is.

- Sara Raasch: Jég, mint tűz Már elég régóta kellett várni a szuper első rész után a folytatásra, nagyon örülök, hogy megérkezett. :)

Kaptam: egyet se :)


Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 9 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Most tulajdonképpen tartottam az utóbbi hónapok "szintjét". :) És azt figyeltem még meg, hogy most igazi KMK-s hónaőot tartottam, hiszen egy könyv kivételével csak tőlük olvastam most. :D A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése