2017. 12. 02.

A hónap kedvenc párja - November


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér - Lily Bloom és Atlas Corrigan
Hatalmas élmény volt számomra elolvasni Colleen Hoover új könyvét. Egy nagyon is tanulságos történetet ismertem meg, ami elrabolta a szívemet. Összetört, de én mégis boldog mosollyal az arcomon csuktam be a végén. Lily egy hihetetlen erős személyiség, mert meg meri tenni azt, amire sokan nem képesek egy ilyen helyzetben. Már gyerekkorában is meg kellet tapasztalni az élet árnyoldalait. Egyedül fény az életében Atlas volt, egy hontalan fiú, aki az ő számára később a világot, és a menedéket jelentette. Mindenkinek szüksége van egy Atlas-ra. *-* Szegény fiúnak se sok jó jutott eddig az életben. Az ő kapcsolatuk olyan szép volt, imádtam minden egyes közös részüket. Az ismerkedéstől, a beteljesülésig gyönyörű érzelmeket éltem meg velük együtt.

Perpetua: 
Gail Carriger: Changeless - Változatlan - Alexia Tarabotti  és Lord Maccon
Most is lett volna több páros, akit kiemelhettem volna, de nem akartam igazán ismételni magam, ezért választottam őket. Alexia azonnal a szívembe lopta magát szókimondó, talpraesett személyiségével. Az ő idejében nem volt könnyű nőként érvényesülni, de neki még ez is sikerült, bár hozzájárul különleges képessége is, de igenis kivívta a tiszteletet. Majd találkozik Lord Maccon-nal, akivel olyanok, mint a tűz és víz. A férfi igazi alfa, megszokta, hogy mindenkinek parancsolgat és mindenki meg is teszi, amit mond neki. Erre jön ez a nőszemély és ő nem teszi azt, mint mások, amivel az őrületbe kergeti a férfit. De egy ilyen intenzív kapcsolat hamar átalakul mássá és tényleg nagyon szeretem ezt az érzelmekkel teli párost. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése