2017. 12. 18.

Book A Sloth Club Unboxing


Mi is figyelemmel kísérjük a Book a Sloth Club csapatát. Mind a kettőnk beszerezte a maga dobozát, és most megosztjuk veletek a véleményünket róla.

Indie: A decemberi doboz  igazán tartalmasra
sikerült. Már önmagában az is szívet melengető ötlet volt, a csapattól, hogy két könyvel is megleptek minket. Ezek mellett, még sok szép más dolgot is csempésztek melléjük. Szurkolok nagyon nekik, hogy minél több doboz készüljön még a kezeik között.

A novemberi doboz is nagyon csábító volt a számomra, de akkor még nem jutottam el teljes mértékben a rendelésig. A későbbiek folyamán megtudtam, hogy a következő doboz témája a Téli Romantika lesz nagyon megörültem ennek a hírnek. Őszintén bevallom, hogy a két könyv is arra sarkalt, hogy csapjak le a decemberi dobozra. Egyből meg is rendeltem, és türelmesen vártam a kiküldés napját. Házhoz szállítást kértem, és így már dec.13. délelőtt a kezemben tarthattam az én kis dobozomat. Nem bírtam magammal, és azonnal ki is bontottam. 

Spoiler (azok akik várják még a saját dobozukat, és nem szeretnék megtudni mit is rejt, akkor nekik azt tanácsolom, hogy  ne olvassák tovább a bejegyzést.)

A doboz  már önmagában is nagyon aranyos, főleg a kis mikulás sapkás lajhárral az elején. A felnyitáskor először egy piros lap fogadott, aminek az elején a doboz témája volt olvasható, és egy szép idézet is helyet kapott rajta. A másik oldalán pedig a tartalma volt felsorolva. Ezek után felhajtottam a szép lila selyempapírt, és nekifogtam a szemlevételezésnek.

Könyvek:
Szerencsésnek mondhatom magam, mert egyik könyv se volt még a birtokomban, de a

kívánságlistámon már mindegyik szerepelt.

Catherina Rider - Csók New Yorkban már a megjelenéskor kinéztem magamnak ezt a könyvet. A borítója nagyon megtetszett, és a fülszövege is meggyőző volt számomra. Gondolkodtam is rajta, hogy megrendeljem, de végül még se tettem meg. Most mégis magaménak tudhatom, és biztos nem sokkára el is olvasom majd.

Róbert Katalin - Szelídíts meg! egy újabb könyv a kívánságlistámról, amit szeretem volna a könyves polcomon látni. Gyerekként szerettem a Kis herceget. Kíváncsi voltam, hogy jelennek majd meg egyes elemei ebben a történetben.

Ajándékok:
A könyvek mellett más szép dolgokat is
találhattam a dobozban.

- Itt van mindjárt egy személyes
üzent Róbert Katalintól, ami nagyon aranyos, és én is szeretnék neki itt csupa jót kívánni az ünnepekre.

- Rejtett még egy kis herceges vasalható matricát, és egy ugyan ilyen témájú kézműves

képeslapot is.

- Ezek mellett volt még egy téli romantikás  könyvjelző is.

- A kedvencem pedig az Olvashop-tól egy karácsonyi témájú fa könyvjelző, ami nagyon ízléses, és szép darab.

- Szerettem a forró csokit, és ilyet még nem kóstoltam. Mogyorós ízesítésűt kaptam, a napokban biztosan kipróbálom majd.

- A legviccesebb a karácsonyi zokni volt, én manó csíkosat kaptam. A karácsonyfa díszítés alatt viselni is fogom :)

- Itt van még az illatos gyertya aminek valami fantasztikus az illata, egyből megidézi a hangulatot az ünnepekre.

- Nem feledkezhettem el a cuki kis lajháros vászontáskáról sem.

Összességében:

Örülök, hogy beneveztem erre a dobozra. Nem panaszkodom, találtam benne magamnak való dolgokat, és kellemes első benyomás volt ez a Book a Sloth Club csapatáról. Kíváncsian várom mivel fognak minket meglepni a következő hónapok során.


Perpetua: Én a legelső meglepetésdobozra neveztem be, hiszen nagyon megörültem, hogy hazánkban is végre lehetőségünk nyílt ilyen csuda dolgokat beszerezni. :) Persze kicsit bizonytalan voltam, mert még nem láthattuk, milyen lesz egy kész doboz, azért valljuk be, nem olcsó, de a tartalmától függően, teljesen megérheti. Viszont hatalmas szerencsémre, sikerült egy 50%-os kupont felhasználni, és így jóval kedvezőbb áron vehettem meg az első csomagot.

Könyv:  
Stephanie Garber - Caraval Mivel maga a könyv is meglepetés, rizikós, hogy ne olyan könyvet kapjunk, ami esetleg már megvan, de szerencsére én nem így jártam. A Caraval-ra már én is felfigyeltem, hiszen külföldön nagyon szereti a közönség, és nagyon jó dolog, hogy mi is ilyen hamar olvashatjuk. Magamtól még valószínűleg nem mertem volna megvenni, de így boldog vagyok, hogy én is olvashatom ezt az érdekesnek ígérkező könyvet.
 
Ajándékok:
- Imádom az ilyen darabos teákat, sokkal intenzívebb az ízük, mint a filtereseknek, úgyhogy számomra ez tökéletes választás volt a dobozba.


- Funko Pop figurákra régóta vágyok, annyira cukik, de eddig húzta, a számát, ha megláttam az áraikat. Most viszont kaptam egy sajátot, méghozzá egy Harry Potter-es kulcstartót. Ki ne szeretné azt a sorozatot? :D És nekem mindig Harry volt a kedvencem ^-^


- A fém könyvjelző gyönyörű munka és annyira jó, hogy közvetlenül kapcsolódik a könyvhöz is. 

- Egy pici medált is rejtett a doboz, amin Alíz van, Lewis Caroll könyvéből, ő is igazán szépséges, örülök, hogy nem túl nagy, nem túl hivalkodó.

- Még a "tárgyakon" kívül is vannak apróságok, amik a könyvhöz kapcsolódnak, hiszen a könyvjelző, a matrica és a dedikált "képeslap", mind megmosolyogtatja egy rajongó szívét. Épp úgy, ahogy az Alíz csodaországban képeslap és a cuki lajháros képeslap is.

Összességében:
Úgy érzem jó döntést hoztam, nem bántam meg, hogy megvettem az első dobozt, szuper kincsekre leltem benne. Örülök, hogy van egy csapat, aki látott fantáziát abban, hogy hazánkba is elhozza ezeket a meglepetéseket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése