2017. 12. 09.

Könyjelző Top 10 - 18. rész


Elindítunk egy újabb rovatot, amivel havonta kétszer szeretnénk jelentkezni. :) Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 

10 könyves álompasi

I: Könyves álompasik, akiket olyan jó megismerni, és a szívembe zárni. Egy élmény volt összeszedegetni a legkedvencebbeket.
P: Te jó éj! Először azt hittem nehéz lesz, majd elkezdtem keresgélni és kevesebb kedvencet találtam, mint gondoltam, aztán mélyebbre ástam, mert 10 pasit keresünk, akkor meg átestem a ló túloldalára. :D Úgyhogy nem volt egyszerű, de megvan a lista.
 
1,
I: Luke Collins - Még midig a cowboyok a gyengéim, nem tudok nekik ellen állni.
P:
Jericho Barrons - Amikor kedvencet keresek, mindig ő ugrik be először, néha vannak aktuálisabbak, de ő örökké az élmezőnyben marad.

2,
I: Atlas Corrigan - Atlan nem csak Lily szívét, de az enyémet is elrabolta. Nagyon értelmes és kedves, akinek nem volt könnyű élete. Melette biztonságban érezném magam, és egyszerre lenne a legjobb barátom is.
P:
Rhysand - Tudom, még csak kis szeletet kaptunk belőle, de egyszerűen érzem, hogy hatalmas kedvenc lesz, illetve már most is az, mert túl sokszor furakszik a gondolataim közé.

3,
I: Riley Moore - Ő az a férfi akire akkor is rábíznám a szívemet ha tudom, hogy a végén összetöri majd. 
P:
Chaol Westfall - A történetben már kicsit háttérbe szorul, de nekem a Kapitány marad a kedvenc pasi a sorozatban.

4,
I: Tristan Cole - A tavalyi évben ő hódította meg a szívemet. Valamiért közel érzem magamhoz az ő típusát.
P:
Tristan Cole - Az Írónő szereplői mindig levesznek a lábamról, de Tristan a kedvenc. Ki tudja miért, engem is vonzanak az elérhetetlen pasik, akik próbálnak mindenki eltaszítani maguktól. :D

5,
I: Garrett Graham - Mindent szeretem benne, hogy mennyire tudja milyen hatással van a lányokra. :) A barátait, az élet stílusát, a kedvességét, a levakarhatatlanságát. Legjobban azt szeretem benne, ahogy Hanna-val bánt, és akivé vált mellette.
P: Dean Holder - Tagadhatatlan, hogy ez az érzékeny srác is belopta magát a szívembe. Imádtam azt a szeretetet, amivel Sky-t körülveszi és ahogy támogatja.
6,
I: Parker Jackson - Ő egy igazán gondoskodó, féltő férfi, akit szó nélkül választanék a gyerekeim apjának.
P:
Kaden - Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ki felé is húz a szívem a sorozatban, de végül mégis Kaden fogott meg jobban, pedig sokszor ő tűnt esélytelenebbnek Lia udvarlói közül.

7,
I: Lord Cameron Mackenzie - A lovak iránti szerette hatalmas plusz pontot jelent, és valamiért vonz a titokzatossága.
P:
Malkom Slaine - Tök érdekes, hogy hiába imádom a sorozatot és imádom az összes párost külön-külön a férfi karakterek közül nehéz kiemelkedő kedvencet választanom. Viszont Malkom-ot nem lehet kihagyni. A szokásos "ideálom", igazi nyers, elérhetetlen, de a megfelelő nőért megváltozik.
8,
I: Philip Wyndham - igazi férfi, aki védelmez, kedves, humoros, nem erőltet rád semmit.
P:
Garret Graham - Viszonylag friss kedvenc, de mindenképp itt a helye. Eszméletlenül nagy önbizalma van, minden csaj a lábai előtt hever, de sokkal több egy csábos mosolynál és ettől lett kedvenc.

9,
I: Levi - Ő az a kedves, cuki srác aki nem a kinézetével hanem a személyiségével fog meg magának.
P:
Elec O'Rourke - Valószínűleg ő is, amiatt fogott meg, amiért olyan elutasító Greta-val, és annyira jó látni, amikor megadja magát az érzéseinek.

10,
I: Christopher Walker - sikerült ismét egy könyves cowboy álompasit találnom magamnak. Egy igazi férfi, odaadó apuka, akit nem lehet nem szeretni.
P:
Zsadist - Csak amiatt került a lista végére, mert viszonylag régen "találkoztam" vele, de ő a legtipikusabb példa a kedvenc könyves pasijaimra. Zord, mogorva és még goromba is, de megmutatja gyengéd oldalát is, amitől elolvadok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése