2017. 12. 01.

November havi beszerzéseink, olvasásaink

Most már tényleg nagyon közel az év vége, milyen gyorsan közeledik, nem? A kiadók már érezhetően készülnek az év végi hajtásra és mi is készülünk ám meglepetéssel. :) Végignézve a havi termést, látszik, hogy igazán gazdag hónapot zártunk mindketten, nektek is ilyen szép hónapotok volt? :)

Indie: Érezhető, hogy haladunk szépen a karácsony felé. Jobbnál jobb könyvek jelenek meg, és kezd velem elszaladni a ló. Már előre félek a decembertől, akkor talán 2x ennyi mennyiség fog majd itt felsorolva lenni.

Vettem: 
- Erin Watt: Megtört herceg az első rész nálam nem aratott akkora sikert, de a vége miatt mindenképpen szeretem volna beszerezni a folytatást is.

- Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér nagyon szeretem az Írónő stílusát, szeretném az összes nálunk megjelent könyvét beszerezni.

- Charlie N. Holmberg: Az üvegmágus érdekes volt megismerni ezt az új fajta világot, a nem mindennapi mágiájukkal együtt. Már nagyon kíváncsi vagyok mi vár ránk a folytatásban.

- Victoria Aveyard: A király ketrece a második rész nem nyűgözött le annyira, kíváncsian várom most mire kell felkészülnöm ebben a részben.

 - Rachel Hartman: Árnypikkely nagyon megörültem amikor láttam, hogy jön a folytatás, szeretem az első részt, és remélem ezt is fogom majd. 

- R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában már olvastam a könyvet, de mindenképpen szeretem volna belőle egy saját példányt.

-  L. A. Casey: Gyere haza! rubin pöttyös, és a fülszöveg még inkább meggyőzött.

- Kylie Scott: Lead – Szóló a második rész meghozta a kedvem a sorozathoz, így be is szereztem a folytatást.

- Colleen Hoover: Confess – Vallomás egy újabb gyöngyszem az Írónőtől, már alig várom, hogy olvashassam.

- Elle Kennedy: The Score – A pont az előző részeit nagyon szeretem. Vajon Dean is elvarázsol majd? :D

- Kylie Scott: Deep – Tónus az utolsó rész is megjelent, bizalmat szavazok neki.

Kaptam:
-
Corban Addison: A napfény gyermekei beváltottam az aranypöttyös kuponomat, és ezt küldték cserébe. Érdekesen hangzik, biztos felkerül az elolvasandók listájára.  

- A. O. Esther: Frigg rokkája III. páromtól kaptam, nagyon szeretem ezt a sorozatot. Úgy halottam ez lesz a legvéresebb az eddigiek közül.     


Összesítve: 11 db vettem + 2 db ajándékba kaptam = 13 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom, nagyon örülök, hogy megint több időm jutott az olvasásra. Gazdagodtam pár új kedvenccel is. A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 6 db-ból készül.


Perpetua: Lehet nem lenne szabad, de most hatalmas örömmel tölt el ez a mennyiség és továbbra is várom, hogy decemberben is legalább ekkora halommal gazdagodjak. :)

Vettem: 
- Jennifer L. Armentrout: Perzselő csók Évek óta várom már ezt a regényt, régóta szemezünk egymással és legnagyobb örömömre megjelent. :)

- Charlie N. Holmberg: Üvegmágus
Felcsigázott az első rész, kíváncsi vagyok Ceony hova fejlődik még.


- Erin Watt: Megtört herceg Ha már ilyen kedves volt a kiadó, hogy ennyire hamar megjelent a folytatás, nem hagyhattam ki. :D

- Colleen Hoover: Velünk véget ér Ha meglátom az Írónő nevét, nem gondolkodom, minden könyve azonnal a kosárban landol.

- Stephanie Garner: Caraval Ezt akár ajándéknak is vehetném, mert az első Book a Sloath Club dobozzal érkezett, de jó választásnak tűnik.

- Elle Kennedy: A pont Szeretném megismerni a többi hokis srácot is.

- L. A. Casey: Gyere haza! Rubin Pöttyösnél se válogatok sokat, de érdekesnek tűnt a fülszöveg is.

- Kylie Scott: Tónus Nem hittem, hogy én még valaha folytatom a sorozat megvásárlását, de mégis. :D Mal megtörte a jeget.

- Ilona Andrews - Perzselő mágia Remélem még nagyon sokan megvették rajtam kívül, mert ezt a remek sorozatot nem szabad elkallódni hagyni. :)

Kaptam: 
 - Jennifer Ashley: Az elrabolt menyaszzony Drága Indie-től szülinapi ajándék, így nem hiányzik egy könyv se a sorozatból. :)

- R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában Szintén Indie féle szülinapi ajándék, csupa jót mondott a regényről, kíváncsi voltam én is, hogy milyen. :)


Összesítve: 9 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 11 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Bíztam benne, hogy meglesz a 8, úgy már kicsit jobban tetszetne. :D De az utolsóval nem haladtam úgy, ahogy terveztem. :) A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése