2018. 01. 31.

A hónap kedvenc párja - Január


A Hónap kedvenc párja rovatunk havi rendszerességgel érkezik. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
R. Kelényi Angelika: Bűnös ​örömök városa - Flóra és Lorenzo Mariani
Már az első részben megkedveltem őket. Flórában egy erős, és furfangos hőnőt ismertem meg, aki nem ijed meg az árnyékától, de ha véletlenül ájulás kerülgetné, megjelenik a mi hős Lorenzo-k, és karjába kapja őt. Egy pimasz nőcsábász, akit igazán a második részben ismertem meg még jobban. Egy igazi könyves álompasi nem vitás. A szerelmet nagy ívben kerüli, és nem is szeretne többet ilyet érezni. Persze azért ott van Flóra, akinek nem tud ellen állni, még ha tagadja is, lassan feltörik a páncélt a szívén. Szem nem marad szárazon, sok kellemes pillanatot okoztak számomra. Nagyon várom a következő rész megjelenését. Vajon mi vár kedvenc párosomra Velence után? ;)


Perpetua: 
Sarah J. Maas: Köd és harag udvara - Rhysand és Feyre

Most egy percig se kellett gondolkodnom, hogy kit válasszak a hónapban. Már az első részben is őket tartottam kedvencnek, pedig akkor Rhysand még csak mellékszereplő volt. Nem titok, hogy ő miatta zártam jobban a szívembe őket. Feyre is igazi badass hősnő, de őt mindig Aelin-nel hasonlítom össze és kétségtelenül a Tűzszínű lány a nagyobb kedvencem. Itt viszont végre kibontakoznak a dolgok kettőjük között, és teljesen el voltam olvadva ettől a párostól. Olyan tökéletesen illenek egymáshoz, forrt közöttük a levegő, de nem ugranak meggondolatlanul bele semmibe. Igazi érett, de mindent elsöprő románc az övék.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése