2018. 01. 27.

Könyjelző Top 10 - 21. rész

Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 könyv, amit egy nap alatt olvastam el

I: Van úgy, hogy egyszerűen nem tudom lerakni amit olvasok. Magába szippant, és csak azt veszem észre, hogy a végére érek. Jó volt kicsit visszatekinteni melyik könyvek is voltak rám ilyen hatással.
P:
Azért nem állítom, hogy túl sokszor fordul velem elő, hogy egyetlen éjszaka alatt kivégzek egy regényt. De meglepődtem, hogy azért annyira nem volt nehéz 10 könyvet találni, mert néha magával ragad a hangulat és nem tudom letenni a könyvet. :)

1,
I: Sophie Jackson: Egy csepp remény Max története úgy beszippantott, hogy sikerült egy nap alatt kiolvasnom a könyvet.
P: C. J. Roberts: Fogoly a sötétben Ez az olvasás nagyon meg is maradt bennem. Első Rázós könyvem volt, és nagyon belefeledkeztem Livvie történetébe. Emlékszem, még kollégiumban voltam, és a többiek is csak nézték, hogy milyen gyorsan haladok vele.
2,
I: J. K. Smith: Szerelem hirdetésre végre egy olyan történet amiben van cowboy pasi, és még egy kis Heartland rajongás is. Nem csoda ha nem bírtam letenni.
P:
Kresley Cole: Végtelen lovag Sokat kellett várni erre a könyvre, és mire megérkezett, már annyira ki voltam éhezve Evie kalandjaira, hogy nem is igazán tudtam letenni.

3,
I: Julia Lewis Thomson: Többek szerint Maxim története nagyon eseménydús volt, nem is tudtam abbahagyni.
P:
K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet Őt is elkezdtem este olvasni, szokásos módon. Aztán leragadtam, nem tudtam letenni, nagyon megrázó történet volt.

4,
I: Ashley Carrigan: Árnyjátékos Anyuékkal egy hosszú autóút alkalmával vittem magammal a könyvet. Reggel kezdtem, és mire haza értünk ki is olvastam.
P:
Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei Itt hozzátartozik a történethez, hogy épp nyaralni voltam és teljesen ráértem, de nagyon szerettem is Cameron és Ainsley románcát, könnyű volt velük haladni.

5,
I: Jennifer Ashley: Hart hitvese nem volt annyira hosszú Hart története, és gyorsan is tudtam vele haladni.
P:
Colleen Hoover: Reményvesztett Még mindig hatalmas kedvenc az első rész, és a másodikat is nagyon szerettem. Hiába olvastam nagyrészt ugyanazt a történetet, most is elérzékenyültem tőle és nem tudtam letenni.
6,
I: Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés az Üzlet után nem sokkal neki estem a folytatásnak, annyira belemélyedtem, hogy egyszer csak azt vettem észre vége van.
P: Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg Nagy szívfájdalmam, hogy az utolsó részt jó eséllyel nem olvashatom magyarul, de pedig fantasztikus az Írónő stílusa. Gabe története igazi érzelmi hullámvasút volt, beszippantott.

7,
I: Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei Cameron-t egyből a szívembe zártam, nagyon érdekelt mi lesz a történet vége.
P:
Kiera Cass: Az igazi Ez volt a sorozat csúcspontja, és ekkora már annyira érdekelt, hogy mi lesz a végső választás, hogy nem akartam halogatni, furdalta az oldalamat a kíváncsiság.

8,
I: Kylie Scott: Play – Futam az előző rész csalódás volt, félve álltam neki a folytatásnak. Ahogy haladtam vele egyre jobban megtetszett, és már le se tudtam tenni.
P:
Colleen Hoover: Szívcsapás Egy szép nyári napon olvastam, vittem mindenhova magammal. Még a strandon is faltam a lapokat, majd egyszer csak arra eszméltem, hogy elfogyott a könyv, nincs tovább ez a remek történet.

9,
I: Lucinda Riley: Árnyéknővér még magam is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan sikerült kivégeznem ezt a részt. Csillag története közel áll hozzám, így nem szeretem volna abbahagyni még a végére nem érek.
P: Calia Reed: Szétcsúszva Itt is a kíváncsiság hajtott leginkább, nagyon rejtélyes volt a történet, nem tudtam mi lehet a vége.

10,
I: Sophie Jackson: Egy őrült pillanat őt is egy utazásra vittem magammal. Nem hosszú történet, de engem elszórakoztatott a kocsiban.
P:
Jennie Melamed: Lányok csöndje Szilveszter este bulizás helyett, az olvasást választottam, és ezt a regényt olvastam el aznap éjjel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése