2018. 01. 21.

Mutasd a polcod! - 3. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A harmadik választás a 11-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Colleen Hoover: Maybe ​Someday – Egy nap talán
Nagyon szeretem Coho néni könyveit :) Gyűjtöm is őket! Örültem amikor megláttam, hogy nálunk is meg fog jeleni az egy nap talán. Amióta a polcomon van már elolvastam, és értékelést is írtunk róla a blogunkra. Egy újabb kedvencet avathattam, mert ennél is megvolt a Colleen varázslat, az érzelmeimet nem hagyta nyugton az biztos.

P: Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Első történelmi romantikusomként tartom számon (bár előtte már Kresley Cole MacCarick testvérek sorozata, de akkor még arra nem tudtam műfajnak megfelelően gondolni, csak az Írónő neve lebegett a szemem előtt :D ), és ő is igazán különleges helyet foglal el a szívemben. Nagyon szerettem, hogy Callie nem a nőideált testesíti meg, hanem kicsit eltér tőle. Még a blog megalakulása előtt olvastam, de kapott egy közös bejegyzést a három kötet korábban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése