2018. 01. 29.

Mutasd a polcod! - 4. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A negyedik választás a 209-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Trisha Ashley: Karácsonyi szerelem
Perpetua lepett meg vele karácsonyra. :) A KMK megjelenései között szemezgettem, amikor megakadt rajta a szemem. Amúgy is december volt, és egy kicsit elkapott a karácsonyi hangulat, úgy éreztem biztos tetszene nekem Holly és Jude története. Fel is került a kívánságlistámra a molyon. Egy kis idő múlva megjelent mellette egy ajándékcsomagocska, és nagyon örültem, hogy valaki meglep majd vele. Eddig még nem olvastam el, de a 2018-as terveim között szerepel. Ahogy néztem a molyon eddig 85%-ál, ami nem tűnik rossznak.


P: Meredith Wild: Hardwired 
Szoktam szeretni a "szimpla" erotikus szösszeneteket is, nem várok tőlük mélyen szántó gondolatokat, nem tőlük várom a világ megváltását, ezért gyakran a kezembe kerül ilyen típusú olvasmány is. Meredith Wild regényével is ez volt a helyzet. A borító egyszerűsége miatt figyeltem fel rá, ezért végül megvettem. Együtt olvastuk Indie-vel, és írtunk is róla. Nem vált a kedvenc történetemmé a kategóriában, viszont hozta a tőle elvártakat, csak egy kis plusz hiányzott belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése