2018. 02. 28.

A hónap kedvenc párja - Február


A Hónap kedvenc párja rovatunk havi rendszerességgel érkezik. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Lorraine Heath: A ​herceg szeretője - Nicholson Lambert, Ashebury hercege és Minerva Dodger 
Ebben a hónapban sok olyan párossal találkoztam olvasásaim során, akik közül nem tudtam eldönteni ki is legyen a legnagyobb kedvenc. A herceg szeretője volt az utolsó olvasásom februárban, és már a történet elején felkeltette a figyelmemet Minerva, és Ashe. Egy igazi könnyed történelmi romantikushoz volt szerencsém, ami engem teljesen kikapcsolt. Minerva hatalmas hozománnyal rendelkezik, de a szépsége ez mellet hagy kivetni valót. Nagyon eszes nő, aki nem hagyja elnyomni magát, és mindenről meg van a saját véleménye. Mindenki csak a pénzéért udvarol neki, de az ő szíve ennél többre vágyik. Úgy gondolja egy olyan férfi sincs aki önmagáért szeretné. Már nem első bálozó, és kezébe veszi az irányítást. Ellátogat egy titkos klubba, ahol megismerkedhet a szerelmeskedés művészetével. Itt találkozik a hírhedt herceggel, aki egyből elvarázsolja Minerva-t. Persze nem fedi fel a kilétét, és titokban találkozgat a férfival. Ashe-t egyből vonzza magához a titokzatos fehér álarcos hölgy. A szikrák azonnal pattognak köztük, a vonzalmuk tagadhatatlan. Végre Minerva úgy érzi, valakinek ő maga keltette fel az érdeklődését. Elkezdődik kettőjük viszonya, ami egy idő után olyan irányba indul amire egyikük se számított. Persze nem olyan könnyű a helyzet. Ashe-nek nem csak Lady V.-t kell elcsábítania, de a tartózkodó Minerva-t is (Lady V. az álruhás Minerva). Nagyon jó volt megismerni az ő párosukat. A titokzatosság, a hódítás, az eléjük álló problémák tették egészé ezt a történetet.

Perpetua: 
Jay Crownover: Jet - Jet Keller és Ayden Cross

A hónapban egyik páros se emelkedett ki igazán, de azért Jet és Ayden mégis érdemel említést. Romantikus könyvhöz illően, nem zökkenőmentes a kapcsolatuk, bár tudni kell, hogy ők mintha saját maguknak kreálnák a problémákat. Ám amikor végre képesek elengedni magukat, kezdődik a tűzijáték, a kémia, ami közöttük van, igazán irigylésre méltó. Makacsságuknak is csodájára lehetne járni, mert mind a ketten képesek a végtelenségig ragaszkodni saját hülyeségükhöz, ahelyett, hogy félre tennék aggályaikat (hozzáteszem, ezek nagyrészt elég nagy marhaságok is) és teret kellene adni az érzelmeknek. Ezekben a pillanatok miatt érte meg olvasni az ő könyvüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése