2018. 02. 01.

Január havi beszerzéseink, olvasásaink

A legtermékenyebb hónapot tudhatjuk a hátunk mögött. Majdnem minden nap osztottunk meg valamilyen bejegyzést, igazán szuper lenne, ha tudnánk tartani a jövőben is ezt a tendenciát. :) Ebben a hónapban léptük át a második százezret a látogatottságunkban, egy ilyen mérföldkő mindig hatalmas öröm számunkra. :) Ezekkel párhuzamosan próbáltunk kicsit változatosabbak lenni, újabb rovatok is kerültek a repertoárunkba. Bízunk benne, hogy találtok közöttük kedvetekre valót.

Indie: Az év elején még nem szokott elszaladni velem a ló. Van már pár előrendelésem, de azok csak a következő hónapokban fognak megjelenni.

Vettem:  
- Christelle Dabos: A ​tél jegyesei (A tükörjáró 1.) már a megjelenésekor nagyon mozgatta a fantáziámat, de akkor még nem csábultam el. Ebben a hónapban jött el az ideje annak, hogy megvegyem magamnak.

Kaptam: nem ajándékozott meg most senki.


Összesítve: 1 db vettem = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom, ez elsőre nem is rossz teljesítmény szerintem.  A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Az új év mindig nyugisan kezdődik, nem sok új megjelenés akad, de két nagyon várt kedvenc érkezett, azoknak nem akartam ellenállni. :)

Vettem: 
 - Pam Godwin: Vágyakra hangolva Régóta szemeztem ezzel a könyvvel, még jó pár hónapja felkerült már a várható megjelenések közé, remélem nem okoz csalódást.

- Gena Showalter: Éjsötét lelkek Ezt a részt éppen már olvastam, de eddig ez volt a kedvencem a sorozatból, és a polcom egyik legnagyobb ékessége lett.

- Gena Showalter: Éjsötét titkok Amun története viszont még újdonság számomra is, de biztos vagyok benne, hogy őt is szeretni fogom.

Kaptam: 
- V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia Ez nagyon izgatja már a fantáziámat, nagyon érdekesnek ígérkezik és drága Indie volt olyan kedves, hogy ezzel lepett meg karácsonyra. :)

- Kylie Scott: Lead - Szóló Mal miatt most már az egész sorozatot szeretném a polcon tudni, és ebben szintén Indie segített karácsonyi ajándékával. :)


Összesítve: 3 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 5 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Akkor lennék maradéktalanul boldog, ha még egyet sikerült volna. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és legalább 4 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése