2018. 02. 01.

Könyvjelző TBR Jar Challenge - Február

Egy könyvmoly legnagyobb problémája, hogy akármennyit olvas, az olvasatlan könyvek mindig csak gyűlnek, végeláthatatlan halmokat képeznek. Nem tagadjuk, ez nálunk is így van. :D Viszont a kihívások mindig ösztönzőleg hatnak az emberre, ezért úgy döntöttünk, idén az olvasatlan könyveinket szintén egy kihívás keretein belül szeretnénk csökkenteni. Kiválasztottunk 12 regényt, amit közösen és még 12-12 kötetet, amit idén mindenképp kivégzünk, de a szerencsére bízzuk, hogy melyik hónapban melyik következzen. Egy üvegből fogjuk kihúzni az adott címeket és olvasás után értékelni is fogjuk őket. Ha kedvet kaptok hozzá, akár csatlakozhattok is hozzánk. ;)

Hihetetlen milyen gyorsan elment a január, szerencsére tudtunk teljesíteni a kitűzött célt, és sikerült elolvasnunk első húzottjainkat. Az újabb hónap kezdetével ismét Fortunára bíztuk olvasásaink egy részét. Bemutatnák a februári TBR Jar "nyerteseit".


Közös lista: Szeretjük az Írónő eddig nálunk is megjelent könyveit, még egyik sem okozott nekünk csalódást. Amikor megláttuk, hogy ebben a hónapban Colleen Hoover: Confess ​– Vallomás sikerült kihúzni a kis üvegből megörültünk, mert már kíváncsiak vagyunk milyen élmény vár majd ránk.
I: Egy friss megjelenés, amit nagyon vártam. Eddig a molyon úgy látom vegyesek az érzelmek irányában. De ez nem szegi a kedvem :) mert ez még jobban arra ösztönöz, hogy én is megtudjam nekem mennyire fog tetszeni a történet.
P: Colleen Hoover regénnyel eddig nem tudtam mellélőni, már csak két kötetet nem olvastam a magyarul megjelentjei közül. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben a könyvben, milyen újdonságot tartogat számunkra.

Író: Colleen Hoover
Cím: Vallomás
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 344 oldal
Fülszöveg:
Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?
Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.
A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.


Indie listája: Ebben a hónapban egy rubinpöttyös könyvet sikerült kihúznom magamnak, ami nem más mint Ashley Carrigan: Ikrek ​hava.
I: Már volt szerencsém olvasni az Írónőtől, méghozzá az Árnyjátékost. Szintén a KMK-nál jelent meg, csak a Rázós kategórián belül. Igaz a blogra nem készült belőle bejegyzés, de első benyomásra megtetszett az Írónő stílusa. Amikor megláttam, hogy új könyv fog érkezni tőle, egyből ment is a kívánság listámra. Nem is kellett rá sokat várnom, mert Perpetua meglepet vele karácsonyra. Kíváncsi vagyok nagyon mennyire fog tetszeni.

Író: Ashley Carrigan
Cím: Ikrek hava
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 344 oldal
Fülszöveg:

Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést.
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától.
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt.
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében.
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné?
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

 
Perpetua listája: Úgy tűnik ez egy Rubin Pöttyös hónap, mert az én húzottam is egy ebbe a kategóriába tartozó regény, Jay Crownover Jet könyve.
P: Ez a sorozat kicsit hányattatott sorsú. Az első rész, Rule története, akkor igazi újdonságként hatott rám, pörgős olvasmányos stílusával, szerethető szereplőivel. Aztán hosszú kihagyás után a KMK megszerezte a kiadási jogokat, és ők folytatják a szexi tetovált srácok további könyveit. Remélem Jet is le tud venni a lábamról. :)

Író: Jay Crownover
Cím: 
Jet 
Sorozat: Marked Men 2. 
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 368 oldal
Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Jet Keller feszes bőrnadrágjával és vészjósló érdességével minden lány fantáziáját lángra lobbantja. Ayden Cross azonban már maga mögött hagyta a rosszfiús korszakát. Nem akarja megadni magát az izzásnak, amit Jet nyugtalanítóan sötét szemében lát. Fél, hogy öngyulladásuk szikrái megégetik, hiszen már a fiú érintése is feltüzeli.
Jet képtelen ellenállni a hosszú combú, veszkócsizmás délvidéki szépségnek, aki minden várakozására rácáfol. Ám minél közelebb érzi magát Aydenhez, mintha annál kevésbé ismerné. Bármennyire szeretné megfejteni a lány titkait, minden lehetséges szempontból kifürkészni őt, a saját bőrén tapasztalhatta, hová vezet, ha két embernek egészen eltérő elképzelései vannak egy párkapcsolatról.
Válhat-e a szalmalángból tartós szerelem… vagy elemészti álmaikat, és elhamvasztja őket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése