2018. 02. 04.

Mutasd a polcod! - 5. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



Az ötödik választás a 139-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Julianne Donaldson: Edenbrooke
Mivel nagyon szeretem a történelmi romantikus könyveket, nem is kellett sokáig győzködnöm magam a megrendelésén. Egy kedves, csipkelődős, humoros, bájos romantikus történet kaptam. Amiben van intrika, bonyodalom, és izgalom is. Egy újabb kedvenccel bővült a listám. Én még a blogunk megalakulása előtt olvastam, de Perpetua írt róla értékelést. Azóta már Philip kis története is megjelent, ami az ő szemszögén keresztül is újra elvarázsolt.

P: Borsa Brown: Az arab lánya
Jól indult a kapcsolatunk a sorozattal, az első két rész, teljesen magával ragadott, nagyon szerettem olvasni. Ehhez a kötethez recenziós példányként jutottam, úgyhogy értékelés is készült róla. És sajnos ezt már inkább csalódásként éltem meg. Nem tetszett a Gamal életében érkező fordulat és a címből kiindulva, Anna történetét vártam, pedig itt még nem került középpontba. Emiatt még nem is sikerült rávennem magam, hogy ennek második részét is elolvassam, pedig ott már az következik, amire kíváncsi voltam, hogyan boldogul Anna felnőttként apja országában. De azért gondolom előbb utóbb ara is sor kerül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése