2018. 02. 25.

Mutasd a polcod! - 8. részAhogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A nyolcadik választás pont a 8-as polclakóra esett, aki pedig:

I: Colleen Hoover · Tarryn Fisher: Soha, ​de soha (Never never 1.)
Mind a kettőjük stílusát nagyon szeretem, egyből megörültem amikor megtudtam, hogy nálunk is megjelenik a közösen írt történetük. Nem egy hosszú könyv, de annál több rejtélyt rejt, és arra sarkalja az olvasót, hogy Siles-el, és Charlie-val kutasa a megoldást. Eddig két rész jelent meg a KMK kiadó jóvoltából. Értékelés külön nem készült, egyben szeretnénk majd hozni a további részek megjelenése után.


P: Petetr V. Brett: A rovásember
Tavalyi, friss szerzemény, pedig már elég rég jelent meg. Jobbnál jobb értékelésbe futottam már róla, ezért a legutóbbi Alexandra akciónál döntöttem végül úgy, hogy megveszem. Talán nem mondhatom, hogy maximálisan a komfortzónámon belül van, de azt hiszem nem lóg ki teljesen, ezért előbb vagy utóbb most már el is szeretném olvasni, és csak remélni tudom, hogy nekem is tetszeni fog. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése