2018. 03. 31.

A hónap kedvenc párja - Március


A Hónap kedvenc párja rovatunk havi rendszerességgel érkezik. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Lorraine Heath: Mindent ​egy lapra - Edward Alcott és Lady Julia Kenney
Edward története nagyon furdalta az oldalamat. Az első részben pár információ morzsát kaptam róla, ami már érdekesé tette személyiségét. Nem egyszerű helyzet amibe bele csöppent. Ikerbátya meghal az utazásuk során, maga után hagyja terhes feleségét, és ez által nagy feladattal biza meg Edward-ot. Megkéri, hogy vegye fel az ő szerepét, és ne árulja el Julia-nak, hogy ki is ő valójában. Edward-ot nagyon megrázza ez a kérés, mert titkon gyengéd érzelmeket táplál sógornője iránt. Nagyon jó volt végig követni kettőjük kapcsolatának fejlődését. Még régen egy ügy miatt úgy látszott utálják egymást, de ez csak színjáték volt Edward részéről. Nagyon nehéz felvennie Albert szerepét. A lelkiismerete nem hagyja nyugodni, de a vonzalmát sem tudja legyőzni Julia iránt. Magát is meglepi milyen nagy hatással van rá a nő. Egy szenvedélyes kapcsolat veszi kezdetét, és Julia nagyon örül, hogy férjével új szikrák kezdenek fellángolni kapcsolatukban. Ám hiába, Edward tudja sosem fogja neki megbocsátani Julia a hazugságot. Nagyon szeretem kettőjük kapcsolatát. Kíváncsi voltam miként derül ki a titok, és mit fog lépni ezután Julia. Az biztos a kettőjük közti vonzalmat nem lehet tagadni. A titok kiderülése nem váratott olyan sokat magára, mint Edward remélte. De nem csak saját érzelmeikkel kell megküzdeniük, a társadalom is rossz szemmel nézhet rájuk. Ebben a korban a törvény tiltotta, hogy valaki a testvére özvegyét elvehesse, és akkor még a botrányról nem is beszélve amely a színjáték miatt várhat rájuk.
 

Perpetua: 
Samantha Young: Jamaica Lane - Olivia Holloway és Nate Sawyer

Nem véletlenül szeretik ezt a regényt legjobban a sorozatban. Remek párost alkotnak jó volt végigkísérni a folyamatot, ahol a fesztelen és mély barátság átalakul egy szenvedélyesebb, érzelmekkel teli kapcsolattá. Liv leblokkol, ha férfiak társaságában, és Nate segítségét kéri szorongásai feloldásában. Sok remek jelenetet fakadt ebből a megállapodásból. A srác magabiztossága ellensúlyozza a lány félénkségét, innen nézve ég és föld a két ember, a közös hangot mégis azonnal megtalálták és ebben a könyvben ezen túl a boldogságra is rálelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése