2018. 03. 28.

Kellemes húsvéti ünnepeket Book Tag


Hétvégén már mindenki a húsvétra fog készülődni, ezért hoztunk mi is egy book tag-et, amiben az ünnephez köthető elemekhez kapcsolódóan válogatunk könyveket. :)


1, Nyulak – Egy könyv, aminek örülnél, ha folytatódna (de nem így lett)
I: Elég érdekes vége lett, és én nagyon szeretném megtudni mihez kezd ezután Jubilee a Karnyújtásnyira könyv ember allergiás hősnője.
P: A Rengeteg történetét lezárta az Írónő, de én még látok benne fantáziát. A főszereplők kapcsolatából is szívesen látnék többet. Ezen kívül Agnyeska még tud hova fejlődni a mágiájával is, lenne még olyan kaland, ami lebilincselhetne.

2, Tojások – Egy könyv, ami meglepett.
I: A ​fény, amit elvesztettünk olyan jókat hallottam róla. Nagyon vártam a megjelenését, sajnos még se volt rám akkora hatással mint amennyire vártam. 
P: Nem akarom újra a Hét nővért írni, mert már biztos unjátok. :D Helyette a Vallomást írom, mert kicsit meglepődtem, hogy itt elmaradt a már megszokott CoHo varázs. Különlegesebb történetek szoktak születni az Írónő fantáziájából.

3, Vadászat – Egy könyv, amit nehezen tudtál megszerezni.
I: Lady Jane-nek egy párszor csúszott a megjelenési dátuma, de ez engem nem tántorított el.
P: Talán a Hazug/Hitvány Rómeó. Hiába rendeltem elő egy éve, már nem az első előrendelés volt, aminek megjelenésekor nem kaptam e-mailt, hogy mehetek a könyvért. Itt is rá kellett írni a kiadóra, hogy mikor várhatom már. :S 

4, Bárányok – Egy gyerekkönyv, amit még mindig élvezel.
I: A Mesebolt nagy kedvencem volt gyerekként, és most láttam, hogy kiadták újra azzal a borítóval ami nagymamáméknál is megvolt. Meg is rendeltem magamnak, hogy legyen belőle saját példányom is. 
P: A Ever After High sorozat, kicsit fiatalabb korosztálynak szól, mint amennyi én vagyok, mégis nagyon élveztem a meseszereplők kalandjait 

5, Tavasz – Egy tavaszi borító.
I: Catherine Anderson: Rügyfakadás nem csak a címe, de a gyönyörű borítója is egyből tavaszias hangulatot kölcsönöz. 
P: A Botrány tavasszal nem csak a címében hordozza a tavaszt. A Daisy-t megformáló lány haján gyönyörű az a virágkoszorú és ha ránézek tényleg egyből az ébredező természet jut eszembe. 

6, Feltámadni a halálból – Egy elhunyt szerző könyve.
I: Jane Austen: A klastrom titka, kicsit más, mint a többi de ettől még igen szerethető volt számomra. 
P: A teljes olvasmánylistámon összesen négy ilyen regényt találtam. A Büszkeség és balítéletet, nem akarom hozni, ezért a Karácsonyi éneket írom. Anno egy kihíváshoz olvastam el, de sajnos nem nyűgözött le, más világhoz vagyok szokva. :(

7, Kosarak – Egy könyv, ami épp a bevásárlókosaradban van vagy éppen szeretnéd odatenni.
I: Utoljára a virtuális kosaramba a Lány, darabokban került. A fülszövege egy nagyon nehéz sorsot tárt elém, szeretném megismerni Charlie történetét. 
P: Várok már egy ideje a Vaslovag megjelenésére, ő a legfrissebb vásárlásom, már csak mg kell érkeznie pár hét múlva. :D 

8, Cukorka – Egy édes történet.
I: Ez egy jó kérdés, de ahogy így gondolkodtam egyből a Szerelem ​hirdetésre ugrott be. Kori nem mondhatja, hogy eddig könnyű lett volna az élete, de egy új döntés meghozza számára a szebb jövőt.  
P: Az édes szót ritkábban használom, de sok történet megmelengeti a szívemet. Ide a Celeste bolondulásig jutott eszembe. A kicsit különc lány ismerkedése a szerelemmel és a boldogsághoz vezető út, tényleg édes volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése