2018. 03. 17.

Kresley Cole: The Dark Calling - interjú

Író: Kresley Cole
Cím: The Dark Calling
Sorozat:
Arkánum krónikák 5.
Kiadás éve: 2018.02.13
Fülszöveg:  
Egy világban, ami a peremén imbolyog…
Amikor Evie híreket kap, amik megváltoztatják az életét – és valószínűleg a játékot is – nehezen hiszi el. Miért nem érzi másnak? Lehet, hogy valaki, akiben bízik, hazudik?
Minden fordulóban ellenség…
Az elveszett idők kastélyában egyre nő a feszültség, ahogy Evie kétségbe vonja saját érzékenységét. A válaszok lehet, az erődön kívül vannak, de vajon Halál segít neki megtalálni azokat – vagy megakadályozza, hogy megtudja az igazságot a jövőjéről és Jack lehetséges túléléséről?
Hív a sötétség.
Egy rejtélyes és baljós hatalom közelít az Arkánumok felé. A pusztaságba kényszerítve őket magányosan, Evie-nek váratlan szövetségeket kell kötnie a túléléshez. De a sors elleni csatában az új szövetségesek ellen tudnak-e állni a sötétség hívásának mielőtt a eluralkodik a pokol a földön?

Még csak egy hónapja jelent meg az utolsó Arkánum krónikák regény. Természetesen mindenkit egyből érdekel, hogy mi következik ezután, ezért egy nyúlfarknyi interjút hoztam az Írónővel.

Egyszerűen alig bírtam kivárni ezt a részt! Mesélj kicsit az olvasóknak Evie-ről, Aric-ról és Jack-ről!
A Dark Calling-ban, Jack múltja határozza meg minden döntését, és nem halványult az érzés se, hogy vágyik Evie-re. Aric – ezeréves orgyilkos lovag – jobban szereti Evie-t, mint valaha, de a sötét erő arra törekszenek, hogy éket verjen közéjük. Evie továbbra is nagymamája tanításának érzelmi terheit cipeli és egyre inkább frusztrálja a játék, ami mindenkiből gyilkost csinál. 

Melyik jelenet volt a kedvenced?
Jack és a Halál közötti minden jelenetet imádtam. A kettőjük története nő és lassan kezdenek megbízni egymásban, sőt tisztelik is egymást.

A folytatásról is beszélnél? 
A következő rész már az utolsó, így végre a játék is eldől. Kiderül mit tartogat Evie jövője és mi történik a megmaradt játékosokkal. 

Jelenleg min dolgozol? 
A következő Halhatatlanok Alkonyat Után regényen, de erről később érkezik több információ… 
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése