2018. 03. 18.

Mutasd a polcod! - 11. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A tizenegyedik választás a 175-es polclakóra esett, aki pedig:

I: J. A. Redmerski: Killing Sarai - Megölni Sarait
Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre. A borítója nagyon kifejező, egyszerre borzaszt el, és vonz magához. A gyilkosságok, az emberkereskedelem, a bántalmazás, és a pénz nagy szerepet játszik Sarai és Victor történetében. Egy igazi alvilági könyvet tudhatok magaménak, ami jó sok meglepetést tartogatott magában. Sarai megmutatta milyen az áldozat szerepében lenni, Victor pedig a hidegvérű gyilkos, aki több annál, mint amit elsőre gondolnánk róla. Értékelés is készült belőle már a blogunkra.


P: Lisa Kleypas: Nem múló arázs
Csupa jót hallottam az Írónőről, de ez a gyönyörű borító győzött meg végleg arról, hogy ténylegesen megismerjem a stílusát. Használva a cím szavait, engem is elvarázsolt a történet, sőt az egész sorozat. Igazi gyöngyszem a történelmi romantikusok között. Még egy kötet hiányzik, hogy teljes legyen a gyűjtemény, de most már nagyon meg akarom azt is venni. :D Értékelés is készült kifejezetten erről és egy összefoglaló vélemény a többi részről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése