2018. 03. 04.

Mutasd a polcod! - 9. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)A nyolcadik választás a 128-es polclakóra esett, aki pedig:

I: J. M. Darhower: Sempre - Mindörökké
Egyik nagy kedvencem a rázós kategória a KMK-nál. Mindig nagyon jó könyveket hoznak, amivel tágítani tudom  a látókörömet. A Sempre első pillanatban megfogott, a borítója, és a fülszövege is nagyon csábító volt. Kíváncsi voltam milyen lehet megismerni egy rabszolga lány, és egy maffia főnök fiának történetét. Az biztos, hogy tartogatott meglepetést számomra, és nem volt könnyű olvasmány, mégis teljesen magába szippantott, és nem eresztett. A blogra értékelést is írtunk róla.

P: Susan Ee: A vég napjai
Ez egy népszerű sorozat. Én csak a megjelenés után szereztem be az első részt, amikor már sok dicsérő szót láttam róla. A harmadiknál már nem vártam, mert akkorra megszerettem Penryn és Rafi párosát. Érdekes viszont, hogy míg az Angyalok bukása tényleg lebilincselő volt, a lezárás nem volt rám ugyanakkora hatással. Én kicsit úgy éreztem, hogy erőt vesztett ekkorra a sorozat. Ha már utolsó rész, akkor nagyobb fordulatokat vártam volna, hogy a padlóról kelljen felszedni az államat. Ez sajnos elmaradt, de azért szívesen gondolok vissza a történetre. :)
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése