2018. 04. 23.

2018. legjobban várt megjelenése - 1. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)


Író: Borsa Brown
Cím: Gyalázat és hit
Sorozat: Gyalázat 1.
Kiadó: Álomgyár
Fülszöveg:
Egy ​elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.
 
Moly.hu várólista: 32
Moly.hu kívánságlista: 55

Vélemények:  
"Imádom az Írónő stílusát."
~ a könyvet nevező

"Már alig várom, az Arab sorozatot imádtam."
~ egy kommentetlő az Írónő oldaláról
 
Összegzés: Borsa Brown az Arab sorozatával népes rajongó tábort szerzett hazánkban. Egy korábbi dedikálásán felfigyeltem arra is, hogy mennyire széles körben szeretik, hiszen fiatalabbaktól felnőtt korosztályig mindenkit látni lehetett. Több regénye is bizonyította már, hogy érdemes olvasni, nem is csoda, hogy az új sorozatát is sokan várják.


Író: Kresley Cole
Cím: Elfojtott üvöltés
Sorozat: Halhatatlanok alkonyat után 14.
Kiadó: Athenaeum
Fülszöveg:
Ebben ​az izgalmas történetben a New York Times sikerszerzője, Kresley Cole a
MacRieve klán sötét titkaiba vezeti be az olvasót.
Uilleam MacRieve azt hitte, leszámolt rettenetes múltjával, ám idővel mégis feltámad benne a régi harci szellem. A büszke vérfarkas legszívesebben a halált választaná… Aztán rátalál egy fiatal emberlányra, aki bátor és erős, így képes arra, hogy visszatartsa őt ettől a halálos meneküléstől. Chloe Todd rabszolgaként csöppen a számára teljesen új, szörnyekkel és varázslattal teli világba. Sötét lények fenik rá a fogukat, Chloe pedig attól retteg, hogy még az éjszakát sem éli túl. Ekkor azonban közbelép
MacRieve, az igéző szemű halhatatlan férfi, akinek az érintése maga az eleven láng.
Megmenti ellenségeitől, és abba a mindentől elszigetelt erődbe megy vele, ahol ifjúkorát
töltötte. Amikor azonban ágyba viszi a lányt, megelevenedik a múlt kísértete,
és próbára teszi, talán az őrületbe is kergeti a vérfarkast… Közeleg a telihold. Vajon
sikerül legyőzni a rémálmokat, hogy megmentse Chloét… saját magától?
 
Moly.hu várólista: 52
Moly.hu kívánságlista: 77

Vélemények:  
"Egy újabb regény a HAU világából bármikor jöhet."
~ a könyvet nevező

"Jaj de vártam már Uilleam részét." 
~ @zsuzana (moly.hu) 


Összegzés: Fantasztikus ez a sorozat, minden egyes részben újabb lenyűgöző teremtményekkel ismertet meg minket az Írónő. Igazi alfa pasik, akik mindent megtesznek a párjukért, és a főhősnők se panaszkodhatnak, méltó társaik lesznek választottjuknak. Ezt a részt is régóta várták sokan, ahogy a sorozat összes többi korábbi és leendő részét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése