2018. 04. 27.

2018. legjobban várt megjelenése - 3. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Brodi Ashton, Cynthia Hand, Jodi Meadows
Cím: Lady Jane
Sorozat: Lady Jane 1.
Kiadó: Maxim
Fülszöveg: 

Edward ​még csak tizenhat éves, és már Anglia királya. De sajnos épp haldoklik, ami elég kellemetlen, ha azt nézzük, hogy inkább az első csókja tervezésével kellene foglalkoznia, mint azzal, hogy kire is hagyja a trónt…
Jane Edward unokatestvére, akit sokkal inkább érdekelnek a könyvek, mint a romantika. Szerencsétlenségére Edward beleegyezett a megházasításába, hogy ezzel bebiztosítsa a trónöröklését. Ráadásul van valami igen furcsa a neki kiválasztottban: Gifford ugyanis egy ló. De tényleg, a férfi minden egyes nap hajnalán egy nemesi szénafalóvá változik – csak hogy naplemente után a fogai között szénaszálakkal változhasson vissza emberré. Ettől eltekintve azért meg kell hagyni, hogy roppantul jóképű, és Jane szívében szép lassan hely szabadul fel számára is.
A történet egyre zűrösebbé válik, ahogyan Edward, Jane és Gifford egy kolosszális összeesküvés közepén találják magukat. Miközben a királyság sorsa a tét, hőseinknek saját összeesküvést kell szőniük, számos harcot megvívniuk, kalandozniuk, s a szívük sem maradhat szárazon. De vajon sikerül véghezvinniük a tervüket, amíg a fejük még a helyén lehet? 


Moly.hu várólista: 79
Moly.hu kívánságlista:
143
 
Vélemények:  


"Iszonyú jó stílusa van, rengeteg poénnal, és rengeteg a korból fakadó (még nem létező dolog) poénjával, ami kicsit ismeretterjesztősre is vesz a figurát, de pont annyira, hogy élvezetes legyen." 
~ @Molymacska (moly.hu)

"A legerősebb számomra a stílus volt ennél a könyvnél; biztos remek szórakozás volt ezt így hárman megalkotni, és nagyon tetszettek a kis közbeszólásaik."
~ @vgabi (moly.hu)


Összegzés: Az igazán eredeti alapötlet fogott meg sokakat úgy látom. Ha az eredmény nem is mindenkinek tetszik egyformán, de várni mégis szép számmal várták Edward, Jane és Gifford történetének újragondolását.

Író: Becca Prior
Cím: Festett testek 2.
Sorozat: Festett testek 2.
Kiadó: newkids
Fülszöveg:

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot? 
 
Moly.hu várólista: 5
Moly.hu kívánságlista:
12

 
Vélemények:  



"Mert fantasztikus volt az első rész."
~ a könyvet nevező

"Második olvasás után csak annyit tudok mondani: 
Második rész, hol vagy????? :D :D "
~ @meteoritastar (moly.hu)
 

Összegzés:  Egészen őszintén, mi még nem igazán figyeltünk fel erre a könyvre/sorozatra, de most azért igyekeztünk képbe kerülni. Az LMBT téma mindig megosztó, egyre többen nyitnak felé, egyre többen olvasnak szívesen ilyen regényeket. Erről sok jót lehet olvasni moly-on, szeretik az írónő stílusát, a valósághű leírásokat és nem utolsó sorban a gyönyörű borítót. Így azok, akik már elolvasták, epedve várják a júliusban érkező folytatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése