2018. 04. 26.

Elle Kennedy The ​Score – A pont (Off-Campus 3.)

Író: Elle Kennedy
Cím: The Score - A pont
Sorozat: Off-Campus 3.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 416. oldal
Fülszöveg:

A ​srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.


Értékelés a korábbi részekről: 1 | 2

Dean ismeri az empirikus szót? Nahát! Lehet, hogy mégsem csak káposztalé lötyög abban a szép kis fejében?”

Csak sikerült megint öt hónapot várnunk az olvasásra. Mi a mentségünk? :D
I: Mindig megbánom, hogy egyes könyvek elolvasását ennyire eltolom. Pedig a lelkem mélyén érzem, hogy szeretni fogom már akkor amint rá pillantok, mégis elcsábulok más
könyvek iránt, és a tervezet lista sorrendje egyből átalakul. Még szerencse, hogy felírtuk a közös listára, mert így tudtuk, hogy előbb utóbb sorra kerül majd. Az első két részért teljesen oda voltam, de fangirl üzemmódba Dean miatt kerültem *-* ez a pasi, te jó ég!!! Az biztos, most megfogadom a negyedik rész megjelenése után nem fogok ennyit várni az biztos.
P:  Nincs mentség, hibáztam. :D De komolyan, milyen magyarázat lenne rá, ha ennyire imádtam az első kettőt, hogy megvárattam Dean-t? Pedig még a borító is igazán nyálcsorgató, nagyon jól válogatták össze a sorozat képeit, tökéletesen magam elé tudom képzelni a bennük szereplők szexi hoki játékosokat. Az biztos, hogy izgatottan vártam az újabb epizódot, persze, kicsit már kukucskáltam korábban is, hogy vajon kivel boronálják össze ezt a magabiztos csajmágnest és örömmel tudathatom, hogy csalódnom nem kellett bennük se.

„- A címke mindenkin ott van, akár tetszik, akár nem.”

Hogy tetszett Dean és Allie egymásra találása?
I: Egy szakításnak köszönhetjük, hogy egy helyre kerültek főszereplőink, és egy mindent elsöprő spicces éjszakával kezdődik kettőjük "kapcsolata". Dean merőkanállal habzsolja a
nőket, és ebből nem csinál titkot. Kis pimasz ;) Tudatában van vonzerejének, és tehetségének is, amik által szereti kihasználni előnyös helyzetét. A könyv is egy ilyen szituációval kezdődik, egyszerre pirultam bele, és vihogtam mint egy tini lány :D Nagyon tetszett, hogy az Írónő nem tökölt, és tényleg egy minden ízében nőfalót adott most nekünk. Az a bizonyos éjszaka mind a kettőjükben nyomot hagyott. Mind a ketten küzdenek az érzéseikkel, de nem bírják sokáig, és az egy éjszakából, egyre több együtt töltött éjszaka lesz. Persze mind ez a többiek háta mögött, úgy gondolják, nem repesnének barátaik ha kiderülne, hogy együtt töltik az időt, és több van köztük mint barátság. A közös részek mindent vittek! Olyan jó kis párost alakítottak, olyan jó volt követni miként is állnak egymáshoz. Van előttük akadály, de együtt képesek legyőzni, és megmutatják, hogy ők igen is alkothatnak egy párt. Aranyosak voltak, szerethetőek. Az Írónő azért itt se adta olyan könnyen a végső boldogságot, kaptunk egy jó kis bonyodalmat Dean részéről, amit én pont
ebbe a történetbe valónak éreztem. Egy szó mint száz, kedvenc részemmé lépet elő kettőjük története. Ide nekem még több Elle Kennedy által írt hokis pasi történetet! :))
P:  A történetet talán nem is kell igazán részletezni, kínlódnak kicsit, hogy mi legyen velük, titokban tartsák-e a dolgot és a többi, mi olvasók meg várjuk, hogy mikor adják be a derekukat. Semmi nagy meglepetés, csak a jól bevált recept, ami ilyen jó párosítással ugyanolyan tökéletesen működik, mint máskor. Az érzéseiket nagyon jól átadta az Írónő, velük szenvedtem végig, hogy vajon elfogadja-e őket a csapat. Hiszen Hannah nagyon félti barátnőjét, és mindannyian ismerjük Dean előéletét, teljesen megértem részükről, hogy féltik a lányt. De ők se tudhatják, hogy viselkedik a srác, ha valaki komolyan érdekli és ez adott reményt számomra. Ahogy írtam, a jól bevált recept működött, egyedül a végén lévő bonyodalom kibogozása nem tetszett maradéktalanul, ott szeretem a kicsit nagyobb drámákat, de magával a fordulattal, ami miatt veszélybe került a boldogságuk, azzal elégedett voltam. 

„- Ez a Dean-féle élet másik alappillére. Mondd, amit gondolsz, és gondold, amit mondasz.” 

Dean az ügyeletes szépfiú, minden nap más csajjal bújik ágyba. Féltünk, hogy nem tudjuk majd megkedvelni?
I: Nem féltem, éreztem benne a lehetőséget. Általában ha valakit közelebbről megismerünk meglátjuk mi rejtőzik benne legbelül. Igaz, hogy Dean egy nőcsábász, de a lelke mélyén ő is
Dean
egy olyan srác akire rá férne, ha végre valaki mellett lehorgonyozhatna. Őt magát is meglepi, hogy nem képes kiverni a fejéből Allie-t. Szeretem az sms-it, és a próbálkozásait. A múltjából is kapunk egy szeletett amely sok mindenre választ ad :) lehet, hogy gondtalanak tűnik az élete, de neki is megvan a maga baja. Sőt nem is gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny, egy helyzet teljesen kifordítja önmagából, azt a Dean sajnáltam, de közben nagyon mérges is voltam rá. Szerencsére észhez tér, szurkoltam neki, hogy ne szúrja el a dolgokat. Egy újabb álompasit köszönthettek a hárememben :D  

P:  Dean a csapat nőcsábásza, végtelen hódításainak sora. Magabiztosan utat beszél minden csaj bugyijába, van beszélőkéje az biztos, de Allie-ben emberére akadt. Annyira jó volt látni, hogy nem üresfejű sportoló. Ilyenkor szokott jönni, hogy a látszat ellenére az ilyen nagyszájú szereplők sokkal törékenyebbek, Dean-t is most ismertük meg jobban, de jó volt a változatosság, hogy nem szöges ellentéte annak, amit kifelé mutat. Persze megvannak azért a saját problémái, de igyekszik mindig meglátni a jó dolgokat és nem aggódni mindenen, így sokkal boldogabbnak tűnik az élete. 

„Senki sem boldog állandóan.”

Allie teljesen másnak tűnik, mint akikkel Dean kavarni szokott. Mégis egymásba gabalyodnak, csalódtunk emiatt a lányban?
I: Allie tökéletesen illik a bandába, és még tökéletesebb Dean számára. Egy hosszú kapcsolat utáni szakítás mindig megviseli az embert, és ez vele sincs másként. Teljesen érthető, hogy padlón van, és szeretné ex-ét minél messzebb elkerülni. Egy szakításnak is megvannak a maga gyász pontjai, amiken túl kell esni ahhoz, hogy végül gyógyultnak nyilvánítsd magad.
Allie
Allie nem gondolta volna, hogy fejest ugrik majd egy mindent elsöprő egyéjszakás kalandba, mégis sikerült neki. Én nem vettem meg ezért, bárkivel előfordulhat ilyen, úgy gondolom, főleg ha ilyen csábító partnere akad. Dean szexre csábító felhívásait az első közös éjszakájuk után nagyon ügyesen hárította. Érthető a bűntudata, és minden elismerésem, hogy ennyire jól tudta kezelni a helyzetet. Persze titkon ő sincs ám fából, elcsavarta rendesen a mi szőke hercegünk az ő buksiját is. Mivel úgyis egyszer élünk, Allie belekezd egy mindent elsöprő viszonyba Dean-el, ami szépen kezd átalakulni valami sokkal erősebbé. Kedvelem Allie-t, nagyon szimpatikus lány. Örülök, hogy egymásra találtak. Elsőre két különböző személyiségnek tűnnek, de a végére kiderül több bennük a közös mint gondolnánk ;) 

P:  Hannah barátnője túl van egy szakításon, végre összeszedte magát és továbblépett, de azért nem egy Dean féle pasi karajiba tervezett kikötni. A meggondolatlan éjszaka után mégse tudja gondolatait más irányba terelni. Allie is az általam szeretett női szereplőkhöz hasonlóan belevaló csaj. Nem ájul el Dean mosolyától (vagy legalábbis jól leplezi, hogy majd elájul :D ) Megmutatja nekünk, hogyan kell egy rossz kapcsolatnak véget vetni, láthattuk a teljes folyamatot, a bizonytalanságot, a visszatérés vágyát és az erős pillanatokat is. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire passzolni fognak Dean-nel és Allie-ben is van egy vadmacska. ;)
   
„- Te most tényleg félmeztelenre vetkőztél? – meredek rá döbbenten. 
- Ja. Nem csípem a pólókat. 
Nem csípi a pólókat.”
 
Már csak a sorozat lezárása van hátra. Tartunk attól, hogy az eddigiek alapján nem fogjuk tudni megkedvelni Tucker választását, a többször emlegetett Sabrina-t?
I: Most itt kis piszok voltam, és kicsit kutakodtam mi is vár majd ránk a következő részben.
Az biztos nem gondoltam volna, hogy Tucker ilyen csaj mellett köt majd ki, és nem is akármilyen szituációba keverednek. Sabrina eddig nem igazán a legkedvesebb oldalát mutatta, de remélem Tucker által szerethetőbb lesz. Egy a baj, sajnos várni kell még a megjelenéséig :D 
P:  Semmi jót nem hallottunk eddig erről a lányról, kifejezetten unszimpatikusnak tűnik eddig. Talán attól nem félek, hogy az Írónő nem szeretteti meg velünk, hiszen nem ismerjük igazán. De nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság, Tucker mégis hogyan kötött ki Sabrina ágyában? Hogy jött ez a párosítás? :D

„A reménnyel csak az a baj, hogy általában csalódáshoz vezet.” 


Kedvenc jelenetem:
I: Amikor végül Allie beadja a derekát :D
P: 
Talán az első közösen töltött este.

Kedvenc szereplőm:

I: 
Dean, Allie.
P:
Dean, Garret.

Kinek ajánlom:

I: 
Off-Campus rajongók folytassátok, mert megéri. :)
Hasonló könyv:

P:
Az Újrajátszás sok elemben hasonlított erre a könyvre. 

Értékelésem:

I: 
Engem megvett kilóra, nem is tudok mást adni rá mint 5 sms.
P: Dean és Allie is megérdemli az 5 francia szappanopera epizódot.



Érdekesség: Villámkérdésekkel bombázták az Írónőt, és mi ezt hoztuk el most.


Tudnál kedvencet választani a sorozatból? 
Szerintem a Pont. Annyira jó volt megírni! 

Melyik srác a könyves álompasid? 
Ez nagyon nehéz kérdés. Általában Garrett párti vagyok, de Dean megtalálta az utat a szívemhez. 

Melyik könyv az, amit mindenki olvasott rajtad kívül? 
Harry Potter. Igen, talán én vagyok az egyetlen a világon, aki nem olvasta a sorozatot. Igazából, várj csak, az első könyv felét elolvastam, de nem haladtam vele, ezért abbahagytam. Nem vagyok varázslat párti. 

Mi a kedvenced az írás folyamatában és mit utálsz? 
Imádok leülni és felvázolni a cselekmény fő ívét, milyen nagy események lesznek, és milyen váratlan fordulatok. Összerakni az egészet kicsit olyan, mint a kirakós: van egy ötletem, de sok minden hiányzik még hozzá. És legjobban a határidőket utálom! 

Mit nézel Netflix-en? 
Imádom a bírósági/bűnügyi műsorokat. Sokszor újranéztem az OJ Simpson ügyet és a barátaim a Making a Murderer-t is ajánlották, és azt is megszerettem. 

Kedvenc film? 
Lehetetlen egyet választani! De a Remény rabjai a top ötben van. 

Most jöjjön az igazság ideje... ezek önéletrajzi ihletésűek? Ha igen… adhatunk egy pacsit? 
Istenem, bárcsak az lenne! Így is kaphatok pacsit? 

Szuper gazdag vagy, végtelen szabadidővel, hova mennél nyaralni? 
Egy sivatagos szigetre. 

Általános reggel… 
Corn Flakes (unalmas vagyok). 

Fontos randira készülsz, mit veszel fel? 
Farmert egy szép felsővel, azt hiszem? A számomra ideális randi séta lenne egy
kutyaparkban, ezért kényelmesebb ruhát vennék fel. 

Van beceneved, ha igen, mi az? 
Nincs! De mindig akartam egy király becenevet, mint az Ász vagy valami. 

Legjobb tanács kezdő íróknak? 
Légy nyitott a visszajelzésekre. És ne add fel. 

Egy napig lenne két szuper erőd, mik lennének? 
Láthatatlanság, és valami olyan, amitől extra időt nyernék azon a napon. 

Ha nem írnál, mi lennél? 
Nem igazán tudom. Talán tanár.
Forrás



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése