2018. 04. 12.

J. R. Ward: The Thief - interjú

Író: J. R. Ward 
Cím: The Thief  
Sorozat: Black Dagger Brotherhood 16. 
Műfaj: paranormális romantikus 
Várható megjelenés: 2018.04.10. 
Fülszöveg:
Miután szövetkeznek a Banditák Bandájával, a Testvériség még inkább elkötelezett, hogy felszámolja az Alantasok Társaságát. Felépülve a legutóbbi nagy összecsapásból, a testvérek rájönnek, hogy az ellenségeik elleni csata messze van. Throe, Scor korábbi másodparancsnoka, ősi eszközt használ, hogy megidézzen egy új, mégis ősi hadsereget idézzen meg, akik veszélyesebbek az Omegánál is. És most a Fekete Tőr Testvériség tagjainak helyt kell állnia otthon és a csatamezőn is.
...





A héten jelent meg sokunk kedvenc sorozatának a Fekete Tőr Testvériségnek a legújabb része, ennek apropóján faggatták az Írónőt és ezt az interjút hoztuk mi is nektek. 

Kezdjük valami személyessel! Mondj öt dolgot magadról, amit nem nagyon tudhatunk. 
El fogom bukni ezt a kérdést. Eléggé unalmas vagyok. Csak dolgozok és futok. Egyike vagyon az egydimenziós bolondoknak, akik teljesen strukturáltak, nem sok minden érdekli őket és annyira élettel teliek, mint egy kenyérpirító. 

Assail érdekes karakter volt már a felbukkanása óta. Mi volt a kedvenced abban, hogy végre az ő könyvét írhatod?
Imádtam nézni, ahogy ő és Sola rendezik a kapcsolatukat. Amikor elhagyta Caldwell-t, nagyon jó oka volt, de mindig tudtam, hogy Assail a végzete. Nagyszerű érzés megadni nekik a boldog befejezést.

Minden hősnőd erős a sorozatban, a maguk módján. Mit mondanál Sola legnagyobb erősségének?
Csak önmagára támaszkodik. Ami egyben gyengeség is. Csak ő tud vigyázni nagymamájára, ez sok felelősséget jelent neki, nem lenne szabad olyan veszélyes életet élnie, mint amit Caldwell elhagyása előtt. Assail-nak szüksége van valakire, aki olyan erős, mint ő.

A Testvériséggel és a Banditák Bandájával figyelembe véve, mi volt a legnagyobb akadálya ennek a kötetnek a megírásánál?
Túl sok olvasó akarta látni és meg akartam írni! Most már nagyon sok történetszál fut egyszerre, óvatosnak kell lennem, hogy ne tágítsam ki túlságosan a látókört, mert akkor elveszne a narratíva és az összpontosítás. De közben szeretnék teljes képet is adni a világról.

Mindannyian szerettük a Dearest Ivie-t, Ivie és Silas (és az elveszett testvér!) fel fog bukkanni a Thief-ben vagy más várható Fekete Tőr Testvériség könyvekben?
IGEN!! Hehehe. Amit nagyon szeretek az FTT világában, hogy megduplázza önmagát. Sose tudom, merre indulunk tovább vagy hogyan működik a kapcsolat. De mint egy közösségben, vannak rejtett kapcsolatok. Gazdag és bonyolult!

A könyveid hatalmas érzelmi töltetet hordoznak, szükség van hozzá egy doboz zsepire mielőtt belefogunk. Hogyan írod meg ezeket a nehéz jeleneteket?
Én csak a felvevő vagyok. A dolgom az, hogy fogjam a fejemben lévő képeket és leírjam őket, hogy az olvasók is lássák. Nem vagyok érzelmes típus, és szerintem ez az egyetlen ok, amiért át tudom adni. Ha az lennék, mindent összekutyulnék. Ezek a történetek kemények!

Vannak az eredeti tagok között olyanok, akik újra fő történetszálat kapnak akár a Fekete Tőr Örökségben, akár a Testvériségben. Várhatunk még más testvéreket (és amikor eredetieket írok, akkor Phury-ra gondolok), hogy újra felbukkannak?
Abszolút! A Testvérek nagyon fontos részei a világnak és mindenki kapcsolódik mindenhez. Emellett a történetük se statikus. Miután megkapták a boldogságot, még mindig fejlődnek, változnak.

Mi a következő, amit várhatunk?
Egy új sorozatot tűzoltókról! A Consumed az első a sorozatban, 2018.10.02-én jelenik meg és bemutat egy új társaságot alfa pasikkal és erős nőkkel! Ha szereted a szenvedélyt, a drámát, a józ érdekes csavarokat, tetszeni fog!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése