2018. 04. 18.

Kedvenceink közelebbről 18. rész - Kylie Scott


A Kedvenceink közelebbről rovatban hazánkban népszerű, vagy kevésbé ismert alkotókat szeretnénk bemutatni és az 5 legszebb borítójú könyvét is megosztjuk veletek. :)


Kylie Scott neve 2015. óta ismert a magyar közönségnek, Taktus című regénye berobbant a köztudatba, nagyon sokan szerették, ami látszik abból is, hogy a Könyvmolyképző nem váratja sokáig az olvasókat, két év alatt mind a négy kötetét kiadták a Stage Dive sorozatnak.

Kylie Scott 

Kylie Scott New York Times és USA Today bestseller író. Az ausztráliai romantikus írók által 2013-ban és 2014-ben az év írójának szavazták meg és könyveit tizenegy különböző nyelvre fordították. Régóta rajongója a romantikának, a rock zenének, és a „B” kategóriás horror filmeknek. Queensland-ben, Ausztráliában él két gyerekével és férjével, olvas, ír és sose jár az interneten.




TOP5-es lista:

Pár infó még az Íróról

Villámkérdések:
Bűnös élvezet? Oreo. 
Kedvenc fagyi? Csoki darabos süti. 
Mi van a teádban/kávédban? Sok tej és egy harmad teáskanál cukor. 
Első híresség, akivel találkoztál? Valószínűleg a Karate Kölyök. 
Ha szuper erőd lenne, mi lenne az? Gyógyítás. 
Legkevésbé szeretett étel? Narancs. 
Kedvenc gyorskaja? Pizza. 
Kedvenc étel? Indiai. 
Kedvenc pizza? Ezen a héten, csirke, spenót, feta sajt, paradicsom és gomba. 
Gyerekkori becenév? Taknyos. 
Első kedvenc író? L. M. Montgmorey. 
Legutóbbi olvasott könyv? Emma Chase Royally Matched. Tökéletes volt. 
Legutóbbi zene, amit letöltöttél? Maren Morris-tól az I Could Use a Love Song. 
Kedvenc 80-as évekbeli zenei előadó? Olivia Newton-John. 
Legutóbbi koncert? Ben Folds. 
Ki játszana az életedről szóló filmben? Elisabeth Moss. Igazi ász. 
Kinek küldtél legutóbb üzenetet? Az ügynökömnek. 
Legutóbbi google keresés? Elisabeth Moss nevét z-vel vagy s-sel írjuk. 
Forrás 

Miért van számos különböző borítója a könyveidnek és melyik a kedvenced? 
Minden ország megválasztja, hogy náluk milyen borítóval fogyhat leginkább a könyv, de nem tudnék kedvencet választani. 

Van kedvenc szereplőd a saját könyveidből? Ha igen, ki és miért? 
Imádtam Lena-t a Szólóból, míg nem jött Edie a Trust-ban. Igazi kemény csajok, akik mindent megtesznek a céljaikért és próbálnak két lábon járni ebben az őrült világban. 

Szarkasztikus humorod lenyűgöző a könyveidben! Az életben is ilyen vagy? 
A családom számára sajnálatos módon, igen. 

Ha nem író lennél, mit csinálnál? 
Bárpultos, adminisztrátor, takarító, ápoló, eladó vagy bármi. Egyik se adná azt, mint az írás. És szeretek otthon lenni. 

Ki a kedvenc kitalált párosod és miért? 
Istenem. Szerintem Lizzy és D’Arcy. 

Mi a legjobb az írásban? 
Egész nap pizsiben ülhetek. 
Forrás

Végül pedig a könyvei:
A Flesh az Írónő első sorozata 2012-től kezdve két része jelent meg egy kiegészítő novellával, műfaja paranormális romantikus. Ali nyolc hete egy padlásszobában rejtőzködik, mióta bekövetkezett az apokalipszis. Amikor beütött a pestis, a szomszédjai öntudatlan, éhező szörnyekké váltak. Daniel teljes életében magányos volt, majd a világ kiürült és rájött, hogy lehet még rosszabb. Finn valaha zsaru volt, célja, hogy megvédje a kevés túlélőt. Amikor hármuk útjaik keresztezik egymást, felütik az érzelmek a fejüket és együtt próbálnak túlélni a civilizáció romjain.

A Stage Dive sorozatot kevésbé kell bemutatni, 2013-ban jelent meg az első rész és további 3 és egy kiegészítő történet követte. A new adult regények mind a négy része megjelent hazánkban is. Evelyn és David egy átbulizott éjszaka után egy Las Vegas-i szálloda szobájában ébrednek fel. Sok mindenre nem emlékeznek és még egy gyűrű is virít Evelyn ujján.
A Dive Bar 2016-ban indult, legutóbbi, harmadik része épp tegnap jelent meg, műfája az előzőhöz hasonlóan new adult. Vaughan nem számított rá, hogy egy összetört szívű menyasszony talál a fürdőszobájában, amikor hazatér szülővárosába. Lydia esküvője napján szembesült azzal, hogy élete szerelme megcsalta. Vaughan messze áll korábbi párjától, de lehet adnia kéne neki egy esélyt.
Pár önálló regénye is megjelent az Írónőnek. A Colonist’s Wife 2013-ban, műfaját tekintve romantikus sci-fi. 2088-ban egy gyilkossági ügy tanújaként sehol sincs biztonságban Louise a Földön. Új személyazonosságot kap és házassági szerződéssel a kolóniára költözik az Esther-re, a Jupiter egyik holdjára. A vőlegénye azonban nem olyan, mint amire számított. Adam se nem édes, se nem őszinte és úgy néz ki, mintha épp most kelt volna fel a kocsma padlójáról. De hamar felbukkan kedvesebb oldala is. Viszont megnyugodni nem szabad, egy orgyilkos még mindig Louise-ra vadászi. A Heart’s a Mess is 2013-ban jelent meg, ez egy kortárs romantikus novella. Violet szeretné rendbe hozni életét. Nem lett volna szabad ágyba bújnia szexi főnökével. Alex épp visszakapta szörnyű válása után a libidóját. Nem vágyik komoly kapcsolatra, mégse képes kiverni Violet-et a fejéből. A legújabb 2017-es megjelenésű, Trust címmel, és ez inkább az fiatalabb közönségnek szól. Fiatalnak lenni az új élményekről szól, első lógás, első szerelem… első alkalom, hogy fegyvert tartanak a fejedhez… A helyi kisbolt rablása után Edie úgy érzi tönkrement az élete. Magániskolából átiratkozik a sima középiskolába, ahol találkozik John-nal, a sráccal, aki kockára tette az életét, miatta. Edie épp próbálgatja szárnyait, John inkább próbál lenyugodni, a tanulásra koncentrálni. Mégis szoros barátság alakul ki közöttük, ami miatt Edie még szüzessége elvesztéséhez is segítséget kér a sráctól, ami szépen megbonyolítja a dolgokat.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése