2018. 04. 07.

Könyjelző Top 10 - 26. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 

10  kedvenc pasi a borítókról

I: Egy helyes pasi mindig jól mutat egy borítón, öröm volt köztük válogatni.
P: Talán nem meglepő, hogy szívesen nézegetjük mi is/én is a mutatós pasikat a könyvek borítóin. Az adott műfajban sokszor nem is az számít, hogy mennyire jóképű valaki, hanem inkább a testi adottságokra fókuszálnak, de én igyekeztem most olyanokat válogatni, akiket nem csak izmos felsőtestük miatt szeretek. :) 
 
1,
I: Valamiért mostanában a szakállas pasik a gyengéim ^^Josh Mario John pedig te jó ég, biztos nem mondanák neki nemet ;) Tetovált, és úgy az egész pasi nyamiii.
P: A felvezetés ellenére mondjuk az lista élén pont olyan borító van, ahol nem elsősorban a helyes pasi fogott meg. :D Viszont megjelenése előtt ebbe a borítóba mondhatni beleszerelmesedtem. Úgy ahogy van az egész levett a lábamról, a beállítás, az izmos has, guszta tetoválások, áhhh, nagyon egyben van.
2,
I: Tristan Cole nem hiába az egyik gyengém ;) Szerintem Franggy Yanez tökéletes a szerepére, igazán szép példánya a férfi nemnek.
P: Azért a második tényleg azért került ide, mert nagyon szeretem a borítómodellt. Itt kicsit hozzátesz a dologhoz, hogy a főszereplőt, Vlad-ot is így képzelem, és nem tagadom, odáig vagyok azért a vámpírért.
3,
I: Ez a borító egyszerre csábító, és cuki. Szexi és még a gyerekeket is szereti, kell ennél jobb? :D
P: A dobogó harmadik fokán szintén olyan könyv van, ahol nem csak a kinézet, de a főhős jelleme is mérvadó. Dean Holder-t a kedvenc könyves pasijaim között tartom számon, talán a fejemben egy picivel jobb képűbb, de azért ez a borító is jól megfogta a karaktert. 
4,
I:  Bár ezen nem látszik modellünk arca ;) Szeretem a tetkós pasikat, és ez a példány, már nem is lehetne tökéletesebb.
P: Ez a tekintet levett a lábamról. Malcolm arca félig árnyékban van, de még így is, látszik mennyire jól néz ki.
5,
I: Dean Holder nem csak a könyveben tett rám mély hatást, szerintem a borítón lévő modellt is nagyon eltalálták hozzá. Az a tekintett *-*
P: A Player-rel meggyűlt a bajom, nem találtam, hogy melyik is volt az a könyv, amit keresek. Viszont kutatás közben találtam nem is egy szintén nagyon szimpatikus borítót, ez a srác is innen jött. Penelope Ward borítói amúgy is nagyon tetszenek, jól válogatják a modelleket, és bizony ez a pasi is megérdemli a helyét a top 10-ben.
6,
I: Caleb személyisége annyira nem áll közel hozzám, de a srác a borítón beleillik a zsánereim közé. 
P: Bax talán kicsit kilóg a sorból, szeretem a rosszfiúkat, de kicsit más típusok jönnek be általában. Viszont ez a srác kiemelkedik, itt a helye a felsorolásban.

7,
I: Mivel az egyik nagy gyengéim a cowboy-ok, így nem maradhat le egy ilyen sem a  listámról. :)
P: Szintén a kutatás során bukkantam erre a borítóra. A tekintete vonzott, sok érzelem tükröződik benne, és ha ránézek, szeretném megismerni a mögötte lévő története.

8,
I: Friss élmény még The Scroe olvasása, de Dean megfogott magának. Bár az arca nem látszik, de ilyen felsőtestet képzelek neki ;)
P: Picit pikáns a borító, de én szigorúan a cím feletti részt vettem figyelembe. :D Az ilyen pasi mondható talán az ideálomnak. Sötét haj, borosta és szép szemek. Megtetszett ő is.
9, 
I: Egy újabb pasi, akit nem rúgnék ki az ágyamból :D
P: Caleb kicsit elveszettnek tűnik a borítón, de a történet miatt teljesen érthető. Hasonlít az előző sráchoz, típusomnak mondanám, ezért választottam őt is.
10,
I:  A végére pedig ezt a kis cukor falatott hagytam :)
P: Az utolsó picit kakukktojás. Biztos láttátok, hogy olyan borítókat választottam, amiken ténylegesen látszik a modell arca, hiszen most az alapján válogattam. De az a borító is olyan, hogy amikor anno megláttam, nem tudtam szabadulni tőle. Férfias, erőtől duzzadó, szinte látom a benne szunnyadó fenevadat. Nem akartam kihagyni a legjobb tízből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése