2018. 04. 21.

Könyjelző Top 10 - 27. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :) 

10  könyv, amit imádtál, de nem írtál róla értékelést

I: A keresgélés közben nagyon meglepődtem, sokkal többre számítottam. Ám elég vegyes felvágott lett a felhozatal a kevés válogatási lehetőség miatt. 
P: A moly.hu oldalon minden olvasmányomról írok értékelést, akár tetszett, akár nem, viszont a blogra nem az összesről készül bejegyzés. Bár ahogy keresgéltem, mik kerüljenek a listára és rájöttem, hogy a leginkább szeretett regényekről készül is értékelés. :)

1,
I: Katherine Allred: Az ​ámbrafa volt egy időszakom a múlt nyáron amikor egymás után faltam be pár könyvet. Nagyon tetszettek, de valamiért értékelést még se írtam róluk. Az ámbrafával is így jártam. Igazán tetszett az alapötlete, a borító pedig gyönyörűséges. Sajnálom, hogy elmaradt. 
P: Gena Showalter: Éjsötét szenvedély Erről tényleg nem is tudom miért nem írtam, hiszen imádom a sorozatot és ez a kötet is teljesen magával ragadott. Na, de majd a következő rész, nem marad bejegyzés nélkül. :) 
2,
I: Böszörményi Gyula: A ​Rudnay-gyilkosságok (Ambrózy báró esetei II.) Perpetua sokkal jobban haladt a sorozat elolvasásával mint én. Az első rész után sok idő eltelt, mire kézbe vettem a második részt. Pedig mennyire magával ragadott :) Erről lemaradtam, de a többi részről már együtt írtunk bejegyzést. 
P: Jennifer L. Armentrout: Bízz bennem Nem minden alkotása érint meg maradéktalanul, de ezt a romantikus sorozatot nagyon szeretem. Avery és Cameron kapcsolata a másik fél szemszögén keresztül is imádni való volt. 
3,
I: Zakály Viki: Egyszeregy (Gábriel-duológia 1.) ő is az egyik nyári áldozatom, amiről nem írtam értékelést. Első könyvem az Írónőtől, láttam benne a lehetőséget, de egy kis hiányérzetem maradt utána. 
P: Nalini Singh: Archangel’s Enigma Naasir *sóhaj*. A tigrissrác azonnal belopta magát a szívembe, és tőle függetlenül is imádom a sorozatot, írhattam volna róla is. 
4, 
I: Szélesi Sándor: Kincsem, amikor megláttam a borítóját egyből beleszeretem. Nagy rajongója vagyok a lovaknak, és Kincsem igaz történetét nagyon szeretem volna megismerni. Nem is értem végül miért nem írtam róla. 
P: Sarah Brianne: Nero Teljesen véletlenül figyeltem fel a sorozatra. A moly.hu-n hirtelen többen kezdték olvasni. Azonnal beszippantott a szereplők világa, nem egy rózsaszín tündérmese, keményen meg kell küzdeniük a boldogságért, de szerettem ezt a küzdelmet. 
5,
I: Rachel Cohn · David Levithan: Kihívások ​könyve (Dash és Lily 1.) egy nagyon aranyos kis történet volt. Amit nagyon szeretem, jegyzeteltem is hozzá, de végül értékelést mégsem írtam róla. 
P: Kevin Hearne: Elkalapálva Már csak a jó cél érdekében is érdemes lenni írni akár erről a részről, akár másikról, hiszen jó lenne, ha minél többen felfedeznék maguknak ezt a sorozatot. Fantasztikus mitológiai világba csöppenünk, humoros, talpraesett főhőssel és jobbnál jobb kalandokkal. 
6,
I: Ashley Carrigan: Árnyjátékos szeretem a maffia történeteket, és itt az volt benne a különleges, hogy egy nő kezében volt az irányítás. Ahogy haladok egyre jobban csodálkozom miért nem írtam ezekről a könyvekről a blogra. 
P: R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában Ő csak azért maradt ki, mert jóval Indie után olvastam, és ő már megírta róla a véleményét, de a másodikról már közösen áradoztunk. *-* 
7,
I: Audrey Carlan: Január ​– Február – Március (Calendar Girl 1-3.) Az alaptörténete nagyon tetszett. Egy lány aki egy adósság törlesztés miatt eszkortnak áll. Nem volt könnyű helyzete, de Mia nem ijedt meg az új "munkájától2. Itt is jegyzeteltem, de végül az értékelésig nem jutottam el. 
P: Sherry Gammon: Elviselhetetlen Még blogos pályafutásunk elején olvastam, akkor lehet eszembe se jutott nagyon, hogy írjak róla, pedig a sorozat legjobb darabja volt, megérte várni Booker könyvére. 
8,
I: Sara Raasch: Jég mint tűz mivel nem találtam tíz olyat amiről nem írtam, így az egyik amit ide veszek egy olyan könyv, amit én olvastam Perpetua még nem, de közösen szeretnénk róla írni értékelést. A jég mint tűz egy méltó folytatás. Igazán tetszett Meira mostani kalandja. 
P: Norbert Winney: Sárkányok, farkasok és almák Különleges és egyedi feldolgozása volt a klasszikus meséknek, teljesen meglepett, hogy ennyire megtetszett. 
9,
I: Alwyn Hamilton: A homok leánya, egy újabb olyan könyv amiről közösen szeretnénk majd írni, ezért nem készült még róla bejegyzés. 
P: Samantha Young: Jamaica Lane Ez a regény az eddigiekkel ellentétben nem kapott öt csillagot, de ettől függetlenül a sorozat korábbi részeivel összehasonlítva határozottan Nate és Liv párosa győzött meg legjobban. 
10,
I:  Christelle Dabos: A tél jegyesei, annyira szeretem, és tervezem az értékelés írást róla, de kicsit elvagyok havazva, és ezért mindig elnapolom a neki fogását. 
P: Jay Crownover: A tetovált srác Szintén nem 5 csillagos értékelést kapott, de nagyon meggyőző kezdés volt, hogy folytassam a Point megismerését a többi szereplővel együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése