2018. 04. 01.

Március havi beszerzéseink, olvasásaink

Panaszkodni nincs okunk, eredményes hónap van a hátunk mögött, ez már a harmadik, ahol minden nap tudtunk nektek új bejegyzéssel készülni. Ez még inkább motivál arra, hogy tartsuk ezt a célt. :) Gondolataink se pihennek, mindig azon agyalunk, mivel járhatnánk még a kedvetekben, mit látnátok szívesen az oldalon, úgyhogy bármikor számíthattok újdonságokra. A pénztárcánk pedig már készül a XXV. Nemzetközi Könyvfesztiválra. :D

Indie: Ebben a hónapban is megtudtam türtőztetni magam, és nem szalad el velem a ló vásárlás terén. Igaz azt meg kell vallanom jó sok került a virtuális kosaramba. Rettegek is az áprilistól, szegény pénztárcám se lesz annyira boldog. De kárpótol a tudat, hogy azért van közte szülinapi ajándék is, amit nem én fizetek, és megint sok szépség kerül majd a birtokomba *-*

Vettem: 
- Brodi Ashton – Cynthia Hand – Jodi Meadows: Lady Jane annyira vártam a megjelenését. A borítója, a fülszövege, és az egész egyszerűen azt súgta nekem ez kell :D Azóta már el is olvastam, és nagyon örülök, hogy jók voltak a megérzéseim.

Kaptam:
- Stella Newman: Hét lépés a boldogsághoz csere útján jutottam hozzá a könyvhöz. Felkeltette az érdeklődésemet, és olyan jól hangzik a címe.

- Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához drága Perpetua-tól kaptam szülinapomra :) Végre teljes a sorozatom, már csak időre lenne szükségem, hogy ennyi mindent eltudjak olvasni.


Összesítve: 1 db vettem + 1 db ajándékba kaptam  +  1 db csere= 3 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 5 db könyvet sikerült elolvasnom, egy picit kevesebb sikerült a hónapban a tervezetnél. A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Megint kevesebb könyvet vettem az első három hónapban, mint tavaly ilyenkor. :) Ebből látszik, hogy már nem vásárolgatok ész nélkül. :D Viszont, amiket vettem, azokat már nagyon vártam. :)

Vettem: 
 - Leisa Rayven: Hitvány Rómeó Már egy éve előrendeltem, ígéretes történetnek tűnt, és anno az ára is szuper volt, nem volt okom, hogy ne vegyem meg. :D 

- E. K. Blair: Echo Imádtam az első rész történetét, bármennyire beteg is volt. És végre itt a folytatás. 

- Jennifer L. Armentrout: Visszatérés Bár nálam az Obszidián nem talált be tökéletesen, azért az Írónő neve egyelőre garancia egy jó könyvre, erre is kíváncsi vagyok. 

- Leisa Rayven: Megtört Júlia Igaz még nem olvastam el az elsőt, de ha már ilyen hamar megjelent a folytatás, gondoltam legyen meg egyben. :)

Kaptam: egyet se :)


Összesítve: 4 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 4 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, bár abból egy egy nyúlfarknyi törétnet. :) A blogunkra eddig 3 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése