2018. 04. 01.

Mutasd a polcod! - 13. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A 13. választás a 147-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Anne Percin: A Remény kalózai
Úgy látszik több rovatban is szerepet kap most ez a könyv. Nagyon érdekelt Tania és édesanyja rákkal való küzdelmének történetére. Igazán nehezen került a birtokomba a könyv, jó sokat kellet rá várnom mire végül mégis meghozta a futár. Örülök, hogy a polcomon került, és áprilisban ez lett a TBR Jar húzottam is. Sose könnyű ilyen témáról olvasni, de valamiért én mindig kíváncsi vagyok az élet nehéz, és kegyetlen oldalára is.

P: Amy Harmon: Arctalan szerelem
Jujj, ez egy igazán különleges, magával ragadó és végtelenül érzelmes történet. *-* Értékelésünkben, elég sokat áradoztunk róla. Veronika dicsérte nagyon az Írónőt, sokunk figyelmét felhívta az akkor érkező regényre, a véleményére pedig nagyon adunk, ezért mindenképp meg kellett vennünk. Egy pillanatig se kellett megbánni ezt a vásárlást, sőt kedvencek közé került Fern és Ambrose története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése